Garmin BaseCamp Windows voor Outdoortoestellen

Voor als je wat minder bedreven bent met de computer, maar toch snel BaseCamp onder de knie wilt krijgen.

Voor wie?
Voor wie wat minder ervaren is met de computer en behoefte heeft aan extra uitleg van het programma BaseCamp. In de cursus BaseCamp komen ook aspecten aan de orde als het downloaden van routes van internet, het updaten van software etc. etc. Voorkennis: geen specifieke voorkennis vereist; de cursus is juist vooral bedoeld voor wie niet 'opgegroeid' is met de computer maar toch de mogelijkheden van BaseCamp wil kunnen benutten.

Inhoud
Welke mogelijkheden kent BaseCamp? Hoe maak je een route voor auto/motor, hoe bekijk je een track, hoe download je een route of een track van internet, wat is een zip-bestand? Hoe moet je een route herberekenen, hoe kun je een route aanpassen? Wat is het effect van routeringsinstellingen? Wat is het verschil tussen een Waypoint en een viapunt enz enz.

Let op; wij geven verschillende soorten BaseCamp cursussen, zowel voor Windows als Apple systemen. Kijk hier goed naar bij het aanmelden!

Voorkennis
Als voorkennis verwachten we dat je BaseCamp tenminste een keer hebt gestart en het programma globaal bekeken hebt (zodat het niet helemaal nieuw is). Maar verder is er geen voorkennis vereist.

Hoe lang duurt het?
De cursus duurt totaal vier uur, inclusief een pauze van circa een kwartier.

Wat kost het?
Deelname aan de cursus kost 40 euro.

Wanneer en waar?
De cursus wordt gegeven in onze vestigingen.
Het kan voorkomen dat een bepaalde datum door gebrek aan deelnemers uiteindelijk toch niet doorgaat (bijvoorbeeld door ‘voetbal op TV’ o.i.d.). In dat geval wordt uiterlijk 1 week tevoren contact met je opgenomen om in overleg een nieuwe datum vast te stellen, of terugstorting van het cursusgeld.


De volgende zaken dien je zelf mee te nemen:

- Pen & papier

- Uw eigen computer met BaseCamp

- Lunchpakketje (indien de cursus op een zaterdag plaatsvindt)

Wij zorgen voor de koffie en thee!

Resultaten 1 - 1 van 1

BaseCamp Windows Outdoor

Prijs40,00 €
Korting
Standaard prijs: