Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

SP III

Garmin Streetpilot III deluxe

De portable StreetPilot III van Garmin brengt auto satelliet navigatie naar de grote markt van autobezitters. De StreetPilot III is het eerste volwaardige navigatiesysteem die gesproken route-aanwijzingen geeft en niet gekoppeld hoeft te worden aan de auto. De uiterst gevoelig en nauwkeurige GPS ontvanger heeft geen pulsen nodig van de kilometerteller. Ook wordt de straatinformatie niet van een CD gelezen maar uit zijn geheugen gehaald. De StreetPilot III is hierdoor eenvoudig van voertuig (auto, camper, motor) naar voertuig te verplaatsen. Dit draagbare GPS toestel is de perfecte reisgezel voor zakelijke- of vakantiereizen en in functionaliteit te vergelijken met de systemen voor vaste inbouw.

De StreetPilot III beschikt over een basiskaart met auto-route functie voor gebruik in Europa, Noord-Afrika en het Midden Oosten.  Met een druk op de knop beschikt de gebruiker over de keuze tussen de kortste of de snelste route, route-instructies en de geschatte tijd van aankomst op de gewenste bestemming.  Onderweg verstrekt de StreetPilot III zowel pictogrammen als automatisch gesproken route-aanwijzingen om de bestuurder te attenderen op de eerstvolgende afslag, de afstand naar de afslag, eventuele afwijkingen van de route en de totaal afstand tot de bestemming. Wanneer er van de aangegeven route wordt afgeweken kan er ogenblikkelijk en automatisch een nieuwe route worden berekend.

De StreetPilot III is een compact en verplaatsbaar toestel welke ook nog eens volledig waterdicht is. Deze op het dashboard te plaatsen navigator wordt via de inbegrepen kabel gevoed vanuit de sigarettenaansteker of met zes intern te plaatsen AA penlite batterijen. Spraakaanwijzingen kunnen worden beluisterd via de gecombineerde voeding/luidsprekerkabel. Dankzij het heldere 16 kleurenscherm met een diagonaal van 11 centimeter is de StreetPilot III onder alle omstandigheden goed afleesbaar. De standaard in het apparaat opgeslagen basiskaart toont de snelwegen, autowegen, provinciale wegen en grotere doorgaande wegen in steden. Met een druk op de knop wordt de route afslag voor afslag berekend via de op de basiskaart aanwezige wegen. Voorzien van de vanaf de MapSourceTM CityNavigator Cd-rom downloadbare detailkaart, leidt de StreetPilot III u stap-voor-stap tot voor de deur in de kleinste straatjes.

Bij de aanschaf van de StreetPilot III deluxe is een 128 megabyte data module inbegrepen die kan worden voorzien van detailcartografie vanaf de nieuwe MapSource City Navigator CD-ROM (eveneens inbegrepen).  City Navigator is speciaal ontworpen voor gebruik in de StreetPilot III en bevat gedetailleerde cartografie van steden en dorpen. Met deze cartografie software kunnen automatisch routes worden berekend en bevat zelfs informatie over éénrichtings-verkeer en andere nuttige informatie. Door het simpelweg invoeren van een adres of kruispunt of het aanwijzen van een bestemming op de kaart, kan de StreetPilot III automatisch een route naar dat punt berekenen en vervolgens stap-voor-stap aanwijzingen daar naar toe verstrekken. Ook de uitgebreide database met bijzondere lokaties (tankstations, hotels, garage's, etc etc) kunnen direct als bestemming worden ingegeven.

StreetPilot III deluxe:
Levering inclusief:

 • dashboardmontagesteun,
 • beanbagsteun,
 • PC Interface kabel
 • voertuigvoedingkabel met externe luidspreker
 • 128 MB datamodule, met de BeNeLux alvast geladen!
 • USB Datamodule Programmer,
 • MapSource City Navigator Cd-rom,
 • Unlock code heel Europa
 • handboek (nederlands en engels) en Quick Reference Card.
 • Altijd GRATIS instructie en uitleg over de software
 • Altijd GRATIS after-sales support


De StreetPilot III is niet meer leverbaar!

Wij laden de Benelux voor u in de geheugenmodule en installeren de Nederlandse spraak zodat u direct naar huis kunt navigeren!

Pakketten voor alleen auto gebruik

SPIII deluxe auto pakket 1

StreetPilot III deluxe + 128MB inclusief heel Europa! Plus externe antenne!

€ 675,-

SPIII deluxe auto pakket 2

StreetPilot III deluxe + 256MB WayPoint geheugen inclusief heel Europa!

€ 700,-

SPIII deluxe auto pakket 3

StreetPilot III deluxe + 256MB Garmin geheugen, inclusief heel Europa!

€ 725,-

SPIII deluxe auto pakket 4

StreetPilot III deluxe + 256MB WayPoint Geheugen inclusief heel Europa! Plus externe antenne!

€ 725,-

SPIII deluxe auto pakket 5

StreetPilot III deluxe + 256MB Garmin geheugen inclusief heel Europa! Plus externe antenne!

 € 750,-

De ontvangst in de auto is met de standaard antenne meestal voldoende. Bij warmtewerend glas (metaalcoating) moeten we met een externe antenne werken. Dergelijke voorruiten hebben in verband met de elektronische betaling van bijvoorbeeld de franse tolwegen altijd een zone waar geen coating zit. De externe antenne kan met behulp van de meegeleverde windshield-mount in die zone geplaatst worden. Ook kunnen we de antenne op de hoedenplank (5 meter kabel) of op het dak (magnetisch) plaatsen. Wanneer u twijfelt raden wij een pakket aan met externe antenne, de ontvangst in uw auto kunnen wij ook meten.

Pakketten voor zowel auto als motor gebruik

SPIII deluxe combo pakket 1

StreetPilot III deluxe + 128MB inclusief coupon voor heel Europa!
Plus motor toebehoren (RAM-mount + oortje* + 12V voedingskabel)

€ 725,-

SPIII deluxe combo pakket 2

StreetPilot III deluxe + 256MB WayPoint geheugen, inclusief coupon voor heel Europa!
Plus motor toebehoren (RAM-mount + oortje* + 12V voedingskabel)

775,-

SPIII deluxe combo pakket 3

StreetPilot III deluxe + 256MB Garmin geheugen inclusief coupon voor heel Europa!
Plus motor toebehoren (RAM-mount + oortje* + 12V voedingskabel)

€ 800,-

SPIII deluxe combo pakket 4

StreetPilot III deluxe + 128MB inclusief coupon voor heel Europa!
Plus motor toebehoren (RAM-mount + oortje* + 12V voedingskabel) Plus externe antenne!

€ 750,-

SPIII deluxe combo pakket 5

StreetPilot III deluxe + 256MB WayPoint geheugen inclusief coupon voor heel Europa!
Plus motor toebehoren (RAM-mount + oortje* + 12V voedingskabel) Plus externe antenne!

€ 800,-

SPIII deluxe combo pakket 6

StreetPilot III deluxe + 256MB Garmin geheugen inclusief coupon voor heel Europa!
Plus motor toebehoren (RAM-mount + oortje* + 12V voedingskabel) Plus externe antenne!

€ 825,-

* in plaats van het "oortje" kunt u ook kiezen voor een aardlus isolator of lijnverzwaker om de StreetPilot veilig aan te sluiten op een intercom of radio.

Voor het aansluiten van de StreetPilot III op een Baehr of Autocom intercom hebben wij nu ook de originele kabels van Baehr en Autocom.
Op veler verzoek hebben wij ook een speciale helminbouw-set laten maken. Ook deze kan voor een meerprijs van ,- Euro worden gekozen in plaats van het "oortje".
Speciaal voor de Goldwing GL1500 en GL1800 hebben wij een kabel om de StreetPilot aan te sluiten op de bestaande intercom.


Set toebehoren voor het gebruik in de auto kost € ,- (ook nodig voor gebruik BMW navigator in de auto)

De set bestaat uit:

 • 12V voedingskabel met ingebouwde speaker
 • Verplaatsbare anti-slip montagevoet (bean-bag)
 • "Wipschakelaar" voor klem StreetPilot III

Speciaal voor de BMW R1150RT hebben wij een roestvrij stalen montagesteun laten maken. Deze houder kan ook gekozen worden bij StreetPilot pakket 4 in plaats van de RAM-mount.
Ook voor de Honda Pan European ST 1300 en Yamaha FJR 1300 hebben wij speciale RVS steunen laten maken.


Meer informatie en schermafdrukken van de Streetpilot III

Let op! De BMW navigator heeft geen accessoires voor het gebruik in de auto (o.a. geen beanbag, dashboardsteun en voedingskabel met speaker), deze accessoires hebben een waarde van zo'n € ,-.

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px