Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

C 310

Adviesprijs € 410,-,

Bij ons nu slechts: € 300,-!

Uit produktie maar nog regelmatig als occasion verkrijgbaar

 
Met flitspalen !!

De Garmin StreetPilot c310 is de nieuwste aanvulling in de succesvolle StreetPilot c300 serie. Garmin's nieuwe StreetPilot c300 serie kenmerkt zich door zijn intuďtieve touchscreen gebruikerinterface ­ ontworpen om GPS navigatie voor iedereen geschikt te maken. Het kiezen van een bestemming is kinderspel en vereist een minimum aan inspanning van de gebruiker. De c300 serie beschikt over automatische routeberekening naar iedere bestemming met onderweg gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen. Met de c310 beschikt u over de functionaliteit van een eerste klas ingebouwd systeem in verplaatsbare vorm en voor een fractie van de kosten.

De StreetPilot c300 serie beschikt over een driedimensionale kaartweergave en daarnaast is het mogelijk om voor de traditionele 2D `vogelvlucht' kaartweergave te kiezen. Het 3D navigatie perspectief verschaft bestuurders een duidelijk beeld van hoe de situatie verderop eruit ziet en naast de gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen worden duidelijke visuele aanwijzingen op het kaartscherm getoond.

Voor ultiem gebruikersgemak wordt de StreetPilot c310 af-fabriek geleverd met een uiterst gedetailleerde MapSource® CitySelect® wegenkaart van 1 specifieke regio op een 256MB SD geheugenkaart. Naast de wegenkaart bevat de module een database met een groot aantal nuttige punten (POI) waaronder hotels, restaurants, tankstations en attracties. De detailwegenkaart is gebaseerd op NAVTEQTM cartografie, de wereldleider op het gebied van digitale wegenkaarten.

Garmin's StreetPilot c310 is verder voorzien van de basiswegenkaart van Europa waardoor gebruikers ook kunnen reizen buiten de gedetailleerde regio. Voorgeprogrammeerde SD geheugenkaarten van de overige 7 regio's zijn als accessoire verkrijgbaar.

De StreetPilot c300 serie wordt standaard geleverd inclusief een zuignap montagesteun voor bevestiging op de voorruit.

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px