balk01
SiRF III

 

sirf logo
Garmin dealer

Laatste wijziging: 16 Nov, 2017

Garmin lanceert toestellen met SIRF-III chipset

Garmin, de grootste producent van outdoor GPS-toestellen, is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met SIRF. De overeenkomst betekent dat Garmin in de toekomst veel van haar toestellen zal uitrusten met de SIRF-III chipset. Deze chipset levert een zeer forse ontvangstverbetering. Zeker voor outdoor-gebruik een belangrijke ontwikkeling: het bladerdek in bossen wil goede ontvangst immers nogal eens belemmeren.
Meer info over deze overeenkomst.

De nieuwe SiRFstar III chiptechnologie zorgt voor een ongekende en ongeëvenaarde GPS ontvangst.
Dankzij deze nieuwe chip werken GPS ontvangers perfect op de meeste plaatsen waar standaard GPS ontvangers problemen krijgen. Dankzij deze technologie wordt het mogelijk om met je GPS te blijven navigeren in de stad met smalle straatjes en hoge gebouwen. Ook in bossen, onder bomen met een dicht en nat bladerdek is er een ongekende ontvangst. Zelfs in auto's met de beruchte voorruit met metaalcoating is geen externe antenne meer nodig.

Door deze sterk verbeterde GPS ontvangst weet de GPS binnen enkele seconden zijn perfecte lokatie en kun je onmiddelijk naar je gekozen bestemming navigeren.

Deze nieuwe technologie zal natuurlijk een nieuwe wereld van GPS navigatie openen, en maakt tal van nieuwe toepassingen mogelijk.

Garmin heeft al de volgende toestellen met SiRFstarIII technologie aangekondigd:

  • Edge 205
  • Edge 305
  • Nüvi 300
  • Nüvi 350

Ongetwijfeld zullen er nog velen volgen, en worden SiRF ontvangers de nieuwe GPS standaard voor de toekomstige ontwikkelingen.
 


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW