Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dť specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Review Garmin Zumo 590LM

Productpagina

April 2014 - Deze review is geschreven door Ruud Schut en Suzanne Schut

Zumo 590LM Highlights
Bestellen / reserveren

Bijna twee jaar geleden introduceerde Garmin de laatste nieuwe Zumo modellen: de Zumo 3x0 serie. Dit was niet de verwachte opvolger van de Garmin Zumo 660. De Zumo 660 werd geÔntroduceerd in 2009 en was jarenlang het topmodel. Een echte opvolger liet lang op zich wachten, maar nu is er de Garmin Zumo 590LM! Een speciaal motortoestel met een 5 inch scherm! Het uiterlijk is net als bij de Zumo 3x0 serie een stuk stoerder dan het uiterlijk van de Zumo 660. Ook de menustructuur is vergelijkbaar met de Zumo 3x0 serie. De Zumo 590LM wordt geleverd met een NuMaps Lifetime kaartupdate voor de kaarten van heel Europa, zodat je voorzien bent van het nieuwste kaartmateriaal in de GPS zolang het toestel meegaat.

garmin_zumo_590LM_01Uiterlijk

De afmetingen van de Garmin Zumo 590LM zijn 14,9 x 9,74 x 3,32 cm (bxhxd). Het toestel is daarmee dus iets groter dan de Zumo 390LM en de Zumo 660, wat natuurlijk volledig te verklaren is door het grotere 5 inch scherm. Het WVGA scherm heeft een hoge resolutie van 800 x 480 pixels, ook een stuk hoger dan de resolutie van de andere Zumo's. De behuizing lijkt sterk op de behuizing van de Zumo 3x0 serie met de afgeronde zijkanten en het streepeffect dat zorgt voor een robuuste uitstraling. De kleur van de behuizing is zwart. Aan de achterzijde is de aan- en uitknop zichtbaar. Onder een kapje zie je de micro-USB aansluiting voor een PC kabel of netlader. De contactpunten voor de aansluiting op de motorsteun zijn ook aan de achterzijde zichtbaar. Links naast de contactpunten is een lipje zichtbaar waarmee het klepje kan worden geopend. Onder dit klepje bevindt zich een verwissselbare accu en een kaartslot voor een microSD geheugenkaart. Er is geen speaker zichtbaar, zoals we die wel zien in de Zumo 3x0 serie en Zumo 660. Aan de voorzijde zie je wel een kleine opening waar een microfoon achter gemaakt is. Wil je kunnen bellen met de Zumo 590LM, moet het toestel wel op de autosteun gezet worden (of worden gekoppeld aan een headset).

In de doos

De Garmin Zumo 590LM wordt geleverd met een motorfietsmontagesteun en voedingskabel. De motorsteun lijkt erg veel op de steun van de Zumo 660, maar het is toch een andere steun.  De voedingskabel zit vast aan de steun en wordt op een gegeven moment gesplitst in meerdere aansluitingen. Zo is er de bekende aansluiting voor op de voeding, een audio-uitgang en een microfoon-ingang. Daarnaast is er een USB aansluiting waarmee je een apparaat (telefoon, iPod) kunt opladen en een universele line-in ingang. De aansluiting voor een TMC ontvanger, zoals we die kennen van de Zumo 660 is niet meer teruggekeerd.
De positie van de bevestigingsbouten van de motorsteun is weer als vanouds en dus anders als bij de Zumo 3x0 serie. Dit betekent dat deze houder gewoon bevestigd kan worden op allerlei leverbare speciale motorsteunen.
Bij de steun wordt RAM-mount bevestigingsmateriaal geleverd waarmee het toestel op een buizenstuur gemonteerd kan worden. Heb je een motor zonder buizenstuur of heb je liever een elegantere steun? WayPoint heeft allerlei speciale steunen in het assortiment. Kijk hier of er voor jouw motor ook een speciale steun is.

motorsteun590LM_1

motorsteun590LM_2

motorkabel590LM_2

Voorzijde motorsteun

Achterzijde motorsteun bevestigd op de standaard meegeleverde RAM-mount onderdelen.

Motorkabel met door een ons bevestigde BMW-stekker (niet standaard meegeleverd)

autosteun590LM_1

Voor de auto is er een zuignapsteun met voedingskabel meegeleverd. In de autosteun is een speaker verwerkt, zodat je de gesproken aanwijzingen kunt horen. Wat verder opvalt, is dat de aansluiting van de voedingskabel is aangepast naar een Garmin eigen aansluiting, dus geen standaard mini USB.

Naast deze genoemde accessoires zit er ook een PC kabel in de doos.  Wat je mist, is een draagtas om het toestel in te bewaren. Dit is een optionele accessoire en kost € 27,- .

Het toestel onder de loep

Garmin_zumo_590LM_scr01

Wanneer je het toestel opstart, zie je dit scherm met de grote knoppen 'Waarheen?' en 'Bekijk kaart'. Verder zijn er een aantal kleinere knoppen zichtbaar. De knoppen 'Apps', 'Volume' en 'Instellingen'. De knop 'Stop' is alleen zichtbaar als er een route actief is.

Garmin_zumo_590LM_scr02

Kies je voor 'Waarheen?', dan kom je in het scherm terecht waar je een bestemming kunt invoeren. Je kunt een zoekopdracht invoeren, bijvoorbeeld een naam van een bedrijf. In het middenscherm kun je zelf snelkoppelingen maken naar categorieŽn die je vaak gebruikt, zoals hier tankstations en restaurants staan weergegeven. Rechts zie je de overige categorieŽn, eigen opgeslagen punten en de recent gevonden punten. Rechtboven kun je 'Zoeken nabij' kiezen om punten op te zoeken dichtbij de huidige route, bestemming of een bepaalde plaats.

Garmin_zumo_590LM_scr03

Kies je in het hoofdmenu voor 'Bekijk kaart', dan kom je in het navigatiescherm terecht. Druk je op het balkje 'Ga naar Sluislaan', dan zie je meer routeinformatie. De totale lengte van de route en de verwachte tijdsduur van de route. Het vakje rechts met 'Aankomst' erop kan worden aangepast naar eigen keuze.

Garmin_zumo_590LM_scr04

Je kunt er ook voor kiezen om het toestel in 'staande oriŽntatie' te gebruiken. Dan zie je wat meer van de route die voor je ligt.

Garmin_zumo_590LM_scr05

Druk je in het navigatiescherm op de drie liggende streepjes rechtsonder, dan kom je in een uitgebreid menuscherm. Een aantal keuzes laat ik hieronder zien.

Garmin_zumo_590LM_scr06

Wijzig route: hier kun je wijzigingen aanbrengen in de route door een bestemming of een routepunt over te slaan. Daarnaast is er een Detour knopje, waarmee je het toestel een andere route kunt laten berekenen. Verder is het ook mogelijk om voor omrijden te kiezen. Je kunt een bepaalde afstand opgeven waarover het toestel moet omrijden (0,5 - 10 km) of een bepaalde weg opgeven die vermeden moet worden (handig bij afzettingen).

Garmin_zumo_590LM_scr07

Het knopje 'Verderop' laat een tabblad zien met daarop het dichtstbijzijnde toilet, restaurant en flitspaal. Kies je voor een van deze drie opties, dan krijg je ook te zien waar dit precies is.

Garmin_zumo_590LM_scr08

Het knopje mediaspeler toont de muziekspeler. Hierover schrijven we verder meer.

Garmin_zumo_590LM_scr10

Het knopje 'Weer' laat de weersvoorspellingen zien naast de route, dit is alleen zichtbaar als er een smartphone is gekoppeld met de Garmin Smartphone link geÔsntalleerd. Verder kun je de weerradar, waarschuwingen en wegomstandigheden zien als je een abonnement hebt op Smartphone link. Zie het verhaaltje over Smartphone link verderop.

Garmin_zumo_590LM_scr11

Kies je in het hoofdmenu voor het kopje 'Apps' (of toepassingen), kan krijg je dit scherm te zien. Veel dingen komen al bekend voor. De functies bandenspanning en VIRB afstandsbediening komen later aan bod. De functie 'Rondreis' is nieuw en kennen we al van de Garmin Edge Touring (fietsnavigatie). Ook op deze functie gaan we later dieper in. Andere functies die je in dit menu tegenkomt, zijn: 'Mediaspeler', 'TracBack', 'Telefoon', 'Weer', 'Servicegeschiedenis', 'myGarmin', 'Smartphone Link', 'Verkeersinformatie', 'Waar ik was', 'Vorige locatie' en 'Help'

Garmin_zumo_590LM_scr12

Kies je in het hoofdmenu voor het kopje 'Instellingen', dan krijg je alle bekende instellingen te zien. Een paar afwijkende instellingen laten we even zien.

Garmin_zumo_590LM_scr13

In het navigatiemenu 'te vermijden' vinden we niet meer de keuze om 'Tol en kosten' te vermijden. Dit is een aparte keuze geworden, waar je naast dat je Tolwegen kunt vermijden ook landen (of wegen in landen) kunt vermijden waar je een Tolvignet voor nodig hebt.

Garmin_zumo_590LM_scr14

Als laatste wil ik nog even laten zien dat je bij de Bluetooth instellingen bepaalde functies kunt in- en uitschakelen. Koppel je een telefoon (in dit geval de Nexus 5), dan kun je er apart voor kiezen of je deze koppeling wilt gebruiken voor gesprekken, smartphone link en media. Ook bij de Bluetooth headset heb je een keuze voor navigatie/telefoon en media.

Garmin_zumo_590LM_reisgegevensNavigeren met de Zumo 590LM

Was het bij de Zumo 3x0 serie mogelijk om uit verschillende dashboards te kiezen om te gebruiken tijdens het navigeren, bij de Zumo 590LM is dit aangepast. Het scherm is standaard en je kunt 1 vakje naar keuze activeren. Daarnaast is het mogelijk om verschillende tabbladen aan te zetten, die je tijdens het navigeren kunt gebruiken. Op de afbeelding hiernaast zie het het tabblad reisgegevens aan staan. Hierop kun je de drie extra vakjes weer naar eigen inzicht instellen. Tijdens het rijden zie je linksboven een pijl met de eerstvolgende aanwijzing. Links zie je verder twee knoppen voor het in- en uitzoomen van het scherm. Daaronder staat de maximale snelheid die gereden mag worden. Het is wel mogelijk om de kleurstellingen die gebruikt worden voor de kaart aan te passen. Zo kun je de kleuren van de kaart kiezen, die je het prettigst vindt.

Garmin_zumo_590LM_actieve_rijbaanbegeleidingNieuw is ook de actieve rijbaanbegeleiding. Naast het tweedelige scherm met het knooppuntbeeld, wordt al rijdend actief weergegeven hoe je moet rijden, welke baan je moet aanhouden en welke bocht je kunt verwachten. In een van onze filmpjes over de Garmin Zumo 590 LM laten we je dit duidelijk zien.

Garmin_zumo_590LM_DEM_kaartDe Zumo 590LM is ook voorzien van een DEM kaart (Digital Elevation Map). Dit houdt in dat hoogteverschillen die je onderweg tegenkomt kunnen worden weergegeven op het toestel. Dit werkt natuurlijk het beste als je de Autokaartweergave instelt op 3D. Je rijdt dan als het ware tussen de bergen door (zie de afbeelding rechts).

Naast de gegevens die in het scherm worden weergegeven, vinden wij het ook heel belangrijk om gesproken aanwijzingen te horen. In de auto is dit geen probleem, de zuignapsteun beschikt over een speaker. Wil je geluid op de motor, dan zijn er verschillende headsets verkrijgbaar. Headsets zijn zowel bedraad als via bluetooth aan te sluiten op de Zumo 590LM. Naast de aanwijzingen van de Zumo kun je de headsets ook gebruiken voor het beluisteren van muziek en radio of het communiceren met een duopassagier en ťťn of meerdere andere motorrijders. Dit alles is natuurlijk afhankelijk van de headset die je kiest. Klik hier voor een overzicht van de beschikbare headsets.

Ant+ : TPMS en VIRB

garmin_zumo_590LM_tpmsDe Garmin Zumo 590LM is voorzien van de ANT+ technologie. Dit houdt in dat datagegevens kunnen worden uitgewisseld met daarvoor geschikte sensoren en apparaten. Voorbeelden hiervan zijn de TPMS bandenspanningssensoren en de VIRB action cam.
bandenspanningssensor
Om je wat meer te kunnen vertellen over TPMS gebruik ik screenshots van de Garmin Zumo 390LM. De TPMS bandenspanningssensor maakt het mogelijk je bandenspanning te  bekijken, waarschuwingen in te stellen en meldingen te krijgen van de bandendruk variaties tijdens het rijden  Je kunt kiezen uit 3 profielen (2, 3 of 4 banden). Ondanks dat je 4 banden kunt kiezen, werkt het systeem alleen op de motor en niet in de auto. Verder kunnen sensoren alleen op metalen ventielen geplaatst worden. De sensoren worden gekoppeld door de batterij erin te plaatsen en de Zumo te laten zoeken. Het menu kun je de gewenste bandenspanning invoeren en de spanning waarbij je gewaarschuwd wilt worden. In een grafiek kun je het verloop van de bandenspanning zien. TPMS wordt niet standaard meegeleverd en kost €  99,95 per stuk.

                       garmin_zumo_590LM_tpms_02   garmin_zumo_590LM_tpms_03

Garmin VIRBDe VIRB is de Action Cam van Garmin. En het leuke hiervan is dat je hem kunt bedienen via je Garmin Zumo 590 LMGarmin_zumo_590LM_virb! Je kunt het filmen aan- en uitzetten. Je kunt zien hoe lang je aan het filmen bent. Ook is het mogelijk om een foto te maken. En dit allemaal terwijl je tussendoor ook je navigatie-aanwijzingen krijgt! Door het tabblad 'VIRB' aan te zetten in het navigatiescherm, kun je dit allemaal tegelijk doen. De VIRB is leverbaar in twee modellen, de VIRB en de VIRB Elite. Verschillen zijn dat het laatste model uitgebreider is, bijvoorbeeld uitgevoerd met GPS, waarmee je snelheid en hoekversnelling wordt bijgehouden, en allerlei ANT+ sensoren kan koppelen zoals een hartslagband en een temperatuursensor. Deze gegevens kun je in het filmpje laten meelopen bij het afspelen. Garmin heeft eigen software, VIRB Edit om de filmpjes te bewerken. De Garmin VIRB is verkrijgbaar vanaf  €  179,- . Meer informatie over de Garmin VIRB vind je hier.

Bochtige wegen

garmin_zumo_590LM_bochtige_wegenDeze term zal veel motorrijders uiteraard aanspreken, je rijdt tenslotte niet motor om alleen maar zo snel mogelijk van A naar B te willen. Wij weten dit natuurlijk al lang en daarom hebben we jaren geleden al de OnRoute Motorkaart gemaakt, die je niet zo efficiŽnt mogelijk van A naar B brengt, maar zo leuk mogelijk. Je zou dit kunnen zien als een bochtige wegen route, maar de werking van de motorkaart zit net iets anders in elkaar. De OnRoute motorkaart is gebasseerd op een heleboel bestaande motorroutes, deze routes zijn over een kaart gelegd om zo een netwerk van mooie wegen te creŽren. Door wat te spelen met wegvoorkeuren kun je ervoor zorgen dat de GPS de voorkeur geeft aan dit netwerk, het effect is dat er dus allemaal stukjes motorroute aan elkaar worden geknoopt om je van A naar B te brengen.
Nu weer even terug naar de bochtige wegen, we hebben hier al eerder over geschreven aangezien deze functie niet helemaal nieuw is, maar ook aanwezig in de Zumo 390LM. Ook bij de Zumo 590 LM merken we niet heel veel verschil tussen de route bepaald met de bochtige wegen of via korte afstand en vermijd snelwegen. Er wordt niet echt een omweg gezocht om de route leuker te maken. Ook de bebouwde kom wordt niet vermeden. De mooiste routes wordt dus nog steeds bepaald met behulp van de OnRoute motorkaart.

Routes maken en laden in de Zumo 590LM

Er zijn verschillende mogelijkheden om een route in de Zumo 590LM te laden of te maken. Aloude mogelijkheden, zoals het maken van een route via de routeplanner in de GPS zelf waarbij je punten aangeeft waar je langs wilt rijden. En het maken van een route in de BaseCamp software op de computer. Net zoals als bij de Zumo 3x0 serie bekend was, werkt deze Zumo 590 LM niet meer samen met het oude programma MapSource van Garmin. Maak je nog steeds routes in MapSource? Dan wordt het tijd om over te stappen naar BaseCamp.

Rondreis plannen.

Deze functie klinkt leuk, en dat is het ook! De naam doet al vermoeden wat er gebeurt. De Zumo 590 LM kan inderdaad een rondreis voor je bepalen. Je kunt een startlocatie opgeven en een afstand of tijdsduur en de Zumo 590 LM gaat 2 of 3 routes voor je bepalen in verschillende richtingen. Je kunt een van de routes kiezen en deze gaan volgen. Lijkt geen van de routes de moeite waard? Dan laat je de Zumo 590 LM gewoon opnieuw zoeken en je zult 2 of 3 andere routes krijgen. Voor het bepalen van de rondrit wordt altijd gekozen voor de 'Bochtige wegen' berekeningswijze. Het effect is dat je dus geregeld over N-wegen wordt gestuurd. De Rondreis functie werkt echter ook met de OnRoute Motorkaart en dan wordt dus de voorkeur gegeven aan de leuke wegen die onderdeel zijn van verschillende motorroutes. Uiteraard hebben we ook een stuk van een rondrit gereden om te kijken wat er gebeurt als je afwijkt van de route. Het is tenslotte een route zonder tussenpunten. Wanneer we afwijken van de route, dan word je in eerste instantie terug gebracht naar de route, maar op het moment dat we de route op een ander punt passeerden werd de route vanaf dat punt opgepakt.

                     Garmin_zumo_590LM_rondreis     Garmin_zumo_590LM_rondreis_voorstel

garmin_zumo_590LM_routes_delenEen andere mogelijkheid om een route in je toestel te laden, is het laden van een track. Wanneer je een track krijgt van iemand, of downloadt, dan kan deze in de Zumo 590LM geladen worden en kun je hem rijden.
De Zumo 590LM biedt de mogelijkheid om een route uit te wisselen via een geheugenkaart. In het toestel kun je een route exporteren naar de geheugenkaart, en een andere Zumo kan deze route dan weer importeren. Kom je onderweg iemand tegen die ook een Zumo 590 LM heeft, dan heb je ook de mogelijkheid om de route via Bluetooth uit te wisselen.

 

Smartphone link

Nieuw in dit motortoestel is de Smartphone Link optie. Deze functie is al wel beschikbaar in een aantal autotoestellen maar wordt daar waarschijnlijk minder gebruikt, omdat die toestellen al beschikken over een filemelder. Bij de Zumo 590 LM is het niet meer mogelijk om een losse TMC ontvanger aan te sluiten. Wil je toch over fileinformatie beschikken, dan moet je het toestel dus koppelen aan je Smartphone (iPhone of Android). Als je telefoon gekoppeld is met de Zumo 590LM en je hebt een internetverbinding op je telefoon dan wordt via deze verbidning informatie opgehaald. Je krijgt onder andere standaard weersinformatie (o.a. huidige temperatuur). De Smartphone link app is gratis, maar wil je gebruik maken van de fileinformatie dan moet je eenmalig een abonnement activeren, dit kost € 19,99 (d.d april 2014). Je hebt dan een lifetime subscription. Dit is dan niet gekoppeld aan je Zumo, maar aan je account van je telefoon. Gebruik je een ander Garmin apparaat die ook met  Smartphone link overweg kan ,dan kun je ook van de dienst gebruik maken. De kosten zijn dus een stuk lager dan een losse TMC ontvanger en de verkeersinformatie is van hoge kwaliteit. De informatie die gebruikt wordt, is de informatie die verzameld wordt voor de nieuwe autotoestellen die met DAB verkeersinformatie overweg kunnen. Zodra je Smartphone gekoppeld is met je Zumo 590 LM  worden automatisch de files weergegeven op je scherm en kan de Zumo rekening houden met de files.

garmin_zumo_590LM_traffic_01     garmin_zumo_590LM_traffic_02

Op de balk naast je kaartscherm kun je eventueel zien wat er aan de hand is op je route, je kunt ook een overzichtskaart oproepen om te zien wat er aan de hand is. Overigens kun je ook al voordat je op de motor stapt en je Zumo 590LM inschakelt op de Smartphone App al zien of er files staan.
Een andere mogelijkheid is om een abonnement af te sluiten voor 'Geavanceerd weer' je kunt dan wat uitgebreide weersinformatie krijgen en ook een geanimeerd radarbeeld van de buien. Met verschillende kleuren wordt de intensiteit van de bui aangegeven net zoals je wellicht kent van buienradar.nl

garmin_zumo_590LM_weer_01   garmin_zumo_590LM_weer_02

Al de informatie die via de Smarphone Link wordt weergegeven gaat dus ten koste van je databundel. Houdt er rekening dat met name in het buitenland je goed moet kijken hoe dit binnen je abonnement wordt geregeld.

Bluetooth koppelingen

garmin_zumo_590LM_bluetoothDe koppeling met je Bluetooth telefoon gaat bij de Zumo 590 LM dus iets verder dan alleen verbinding voor telefoongesprekken. Met de Smartphone link heeft je Zumo 590LM tenslotte een internetverbinding tot zijn beschikking. Nu zullen de meeste gebruikers dit niet als een hele belangrijke toevoeging zin, naar mijn idee is het vooral leuk. Een andere functie die wellicht wel interessant is, is de mogelijkheid om muziek rechtstreeks vanaf je telefoon te streamen naar de Zumo en dan door naar je headset. Was het bij de voorgaande Zumo's nog nodig om de muziek (in *.mp3 formaat) op je toestel te zetten, nu kun je dus je muziekverzameling rechtstreeks vanaf je telefoon gebruiken. Andere opties zijn om een muziekbron via de 3,5 mm line-in aan te sluiten. Ik moet er wel bij zeggen dat bij ons testmodel dit streamen nog niet vlekkeloos werkt, niet altijd kreeg ik geluid en ook het navigeren door mijn muziekverzameling ging nog niet goed.
Wil je niet dat je muziek en / of dataverbinding van je telefoon wordt gebruikt? Je kunt in het bluetoothmenu eenvoudig aan geven wat de Zumo 590LM wel en niet mag.

Vergelijk met andere zumo's

Uiteraard is er een grote groep motorrijders die al rondrijden met een Zumo, wat zijn nu zoal de verschillen tussen de huidige modellen? In onderstaande tabel even een overzicht:

 

Zumo 590LM

Zumo 340/350LM

Zumo 390LM

Zumo 660LM

Schermformaat

5 inch

4,3 inch

4,3 inch

4,3 inch

Dual oriŽntatie scherm

ja

nee

nee

nee

Smartphone link

ja

nee

nee

nee

Muziek

ja

nee

nee

ja

Actieve rijbaanbegeleiding

ja

nee

nee

nee

Rondreis planner

ja

nee

nee

nee

Verwisselbare accu

ja

nee

nee

ja

VIRB bediening

ja

nee

ja

nee

TPMS

ja

nee

ja

nee

Telefoneren

ja

nee

ja

ja

Actieve houder

motor en auto

motor

motor

motor en auto

Bochtige wegen

ja

nee

ja

nee

Als je de bovenstaande tabel bekijkt dan is de Zumo 590LM eigenlijk het meest complete toestel. Het is ook het grootste toestel en dat kan een voordeel maar misshien ook een nadeel zijn, afhankelijk van de ruimte die je in de kuip hebt. Het grote scherm wendt wel erg snel. Met motorhandschoen aan is het makkelijk te bedienen, ook met een qwerty toetsenbord in gebruik type je makkelijk adressen in. Een voordeel is dan ook dat de bij het invoeren van een adres of plaats de letters wegvallen die niet meer mogelijk zijn, zodat je er eigenlijk niet snel naast zal zitten.
Door de Smarthphone link, ANT+ koppelingsmogelijkheden, hoge resolutie scherm, muziek streaming snelle processor is het toestel weer helemaal van deze tijd. De interface met de mogelijkheid voor snelkoppeling die op te roepen zijn in het navigatiescherm is erg handig, het dual oriŽntatie scherm kan je leuk vinden, ik zou adviseren het eens te proberen (wel met 'koers boven'). De functie bochtige wegen klinkt leuker dan het is, de OnRoute Motorkaart is een beter alternatief om mooie routes te berekenen, De OnRoute motorkaart in combinatie met de rondreisplanner is helemaal een leuke functie.
De Garmin Zumo 590LM is met recht het nieuwe topmodel binnen de Zumo serie van Garmin, een waardige opvolger van de Zumo 660. Uiteraard is de prijs ook van die een high end toestel en er is vast een groep gebruikers voor wie de Zumo 3x0 ook biedt wat je als motorrijder verwacht.

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px