balk01
OnRoute Topo Kaart

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 26 Oct, 2017

Onroute Topografische kaart Nederland 2009

Op de fiets- en wandelbeurs die gehouden werd op 28 februari en 1 maart 2009 in de RAI in Amsterdam was er een preview te zien zijn van deze nieuwe routeerbare Topografische kaart Nederland. Deze kaart wordt uitgebracht onder het label OnRoute, omdat het ook met deze kaart mogelijk is mooie wandelroutes te plannen zoals we ook kennen van de succesvolle Onroute fietskaart Nederland. Meer informatie op de OnRoute site.

De huidige Topo Nederland (uitgegeven door Garmin importeur Sailtron) is al weer een tijdje op de markt en hoewel topokaarten geen jaarlijkse update behoeven vonden wij het als WayPoint hoog tijd voor een nieuwe kaart gemaakt met actuele gegevens en bovendien routeerbaar. Natuurlijk hebben we er ook onze unieke en beproefde techniek van de mooie routes op toegepast. De basisgegevens zijn aangeleverd door het Kadaster (topografische dienst) en de informatie voor de mooie wandelpaden zijn afkomstig van eigen inzameling en van onze partners RouteYou en GPStracks.

wandelkaart
achterkant-wandelkaart-300

De Onroute topografische wandelkaart in de praktijk: zelfs de allersmalste paden staan er op. Het pad draait zo meteen naar links en daarna moet je rechtsaf.
Nb: dit is nog een ontwikkelversie; vandaar de tekst 'O naar Op/afrit'

Iedereen kent wel navigatie in de auto. Zo snel mogelijk van A naar B. Maar als wandelaar wil je méér. Het gaat je niet om een efficiënte route, maar juist om een mooie wandeling. En om altijd te weten waar je bent, hoe ver je ook bent afgedwaald. Met de OnRoute topografische wandelkaart is dat nu mogelijk.

Niet alleen kent de wandelkaart alle bospaden, bovendien kan het toestel ook zelf een route berekenen! En heb je zo ook bij het wandelen het gemak dat je kent van autonavigatie! Loop je verkeerd, geen probleem: de route past zich aan jou aan, in plaats van andersom.

Op de kaart is ruim 14.000 kilometer aan wegen en paden die deel uitmaken van bestaande wandelroutes geaccentueerd. Als je kiest voor de CD-versie van de kaart kun je bovendien op de computer je routes voorbereiden.

CD-versie OnRoute Topo wandelkaart

Bij WayPoint €     Niet meer leverbaar, klik hier voor alternatieven

(m)SD-versie OnRoute Topo wandelkaart

Bij WayPoint €

foto1

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW