Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Wanneer we de standaard bij de Zumo 550 meegeleverde motorkabel aansluiten op de motoraccu dan is de motorsteun niet eenvoudig meer van de motor te verwijderen. We kunnen dat oplossen door een stekker aan de kabel te plaatsen, maar dan moet er wel een "stopcontact" voor die stekker aanwezig zijn. BMW's zijn vaak voorzien van een dergelijk stopcontact, maar de plaats is niet altijd logisch. Wanneer zo'n stopcontact er niet is, of op de verkeerde plaats zit, dan moet er één aangebracht worden. Vaak betekent dat boren in de kuip of beplating en dat gaat de meesten wat te ver. Daarom hebben wij een aangepaste kabel gemaakt.

In de standaard kabel is een waterdichte connector aangebracht zodat de motorhouder ook bij vaste aansluiting van de motor kan worden gehaald. Tevens wordt er een afsluitdop meegeleverd om de kabel die op de motor achter blijft te beschermen.

Bij inlevering van de originele (nieuwe) motorkabel bij aanschaf van de Zumo 550 is de meerprijs van deze oplossing € ,-.

Montage achteraf (voor bestaande klanten) is € ,- (incl. verzendkosten). Kabel opsturen en binnen 7 werkdagen aangepast retour.

De losse verkoopprijs van deze kabel is € ,-.

Zumo motorkabel deelbaar

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px