balk01
Mio Cyclo 505

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 19 Sep, 2017

Mio_cyclo_505

Mio Cyclo 505 West-Europa

Adviesprijs: € 419,-

Bij ons: € 289,-    

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare toestellen

Mio Cyclo 505 HC West-Europa

Adviesprijs: € 469,-
Bij ons: € 299,-     Niet meer leverbaar

accessoires
omschrijving
In de doos
Afbeeldingen
Specificaties

Mio Cyclo 505 fietsnavigatie

Ontdek de Mio Cyclo 505: het lichtgewicht, gebruiksvriendelijke  fietsnavigatiesysteem, ontworpen met een stijlvol plat scherm en ingebouwde WIFI. De fiets- en wegenkaarten zijn standaard ge´nstalleerd, zodat je meteen van start kunt. En dankzij de ge´ntegreerde WIFI-sensor, hoef je niet eens meer handmatig een verbinding met uw PC te maken.  Druk gewoon op de knop "WIFI sync" en je vindt al je routes uit MioShare terug op je toestel.

Met de Mio Cyclo 505 kunt je gemakkelijk van punt A naar punt B  navigeren of je eigen voorkeursroutes volgen. Als je echter de unieke Surprise Me-functie wilt gebruiken, biedt de Mio Cyclo 505 je drie  verrassende fietsroutes op basis van de tijd, afstand of bestemming die je hebt ingevoerd. Dit is de ideale functie voor iedereen die geen zin heeft of niet de tijd heeft om routes te downloaden. En als je met  anderen fietst, kun je de functie Shake and Share gebruiken. Hiermee kun je de geselecteerde route met je vrienden delen door gewoon met je Mio Cyclo 505 op en neer te bewegen

Dankzij het platte 3 inch aanraakscherm met anti-glare en lichtgewicht design is de Mio Cyclo 505 uitermate geschikt voor iedereen die van stijl houdt en een dun toestel zoekt voor zijn lichtgewichte fiets. De turn-by-turn navigatie wijst je moeiteloos de weg en geeft elke instructie aan met een duidelijk geluidssignaal. Met de eenvoudige  menustructuur en duidelijke bedieningsknoppen op het scherm is de Mio Cyclo 505 werkelijk gebruiksvriendelijk.

Met de MioShare-desktop toepassing kun je je gegevens opslaan en je routegeschiedenis beheren. Via deze gebruiksvriendelijke applicatie kun je de routes downloaden en nieuwe wegen en regio's verkennen die anderen de moeite waard  vinden.

Dankzij de ge´ntegreerde WIFI in de Mio Cyclo 505 kun je verbinding maken met MioShare zonder de PC te hoeven inschakelen. Als je dus een route online hebt gevonden en deze op MioShare hebt opgeslagen, druk je op de knop WIFI sync. De route wordt vervolgens naar het toestel  geŘpload. Het werkt ook andersom. Wanneer uje klaar bent met fietsen, druk je op dezelfde knop. De route wordt vervolgens binnen slechts een paar minuten geŘpload naar je MioShare-account.

De Mio Cyclo 505 is volledig uitgerust voor fietswedstrijden en tochten met je mountainbike. Dit toestel meet niet alleen alles wat je wilt weten over je prestaties, maar biedt ook trainingsprogramma┤s voor  buiten en binnen wanneer de weersomstandigheden slecht zijn. De Mio Cyclo 505HC heeft een ingebouwde ANT+-sensor, zodat je het gemakkelijk kunt aansluiten op een draadloze hartslagmonitor, wiel- en cadanssensor of vermogenmeter. De Mio Cyclo 505 HC wordt standaard geleverd met de draadloze hartslagmonitor en wiel- en cadanssensor

Connectiviteit
Naast de Wifi verbinding voor synchroniseren beschikt de MioCyclo 505 ook over Bluetooth. Dit kan gebruikt worden voor een aantal dingen. Koppel je een Android of iPhone telefoon dan kun je inkomende oproepen ontvangen en zien wie je belt. Je kunt tekstberichten lezen en inkomende oproepen beantwoorden. Voor dit laatste moet je wel beschikken over een Bluetoothkoptelefoon. Gebruik je een Android telefoon in combinatie met een Bluetoothheadset dan is het ook mogelijk om gesproken aanwijzingen te ontvangen om je nog beter te begeleiden tijdens de navigatie. Daarnaast kun je de Bluetooth verbinding ook gebruiken voor het koppelen van een Bluetooth® hartslag, snelheid- en cadanssensoren.

Strava
Vanaf software versie 4.4 (gratis te updaten via MioShare) heb je de mogelijkheid om te werken met Strava Live Segmenten. Wanneer je MioShare account gekoppeld is aan je Strava account kun je binnen Strava segmenten uitkiezen die voor jou interessant zijn. Nadat ze gesynchroniseerd zijn met me je Mio zie je onderweg precies waar de segmenten starten. Wanneer je met een segment bezig bent kun je zien hoe je het doet ten opzichte van je beste tijd, of de nummer 1 (KOM/QOM) of de eerste persoon boven je in het klassement.

In de doos: Mio Cyclo 505

 • Mio Cyclo 505
 • Fietshouder
 • USB kabel
 • Netlader

In de doos: Mio Cyclo 505 HC

 • Mio Cyclo 505 HC
 • Fietshouder
 • USB kabel
 • Netlader
 • Wielsensor
 • Hartslagsensor
 • Cadanssensor

Afbeeldingen

Mio_cyclo_505_01 Mio_cyclo_505_02
Mio_cyclo_505_03 Mio_cyclo_505_04 Mio_cyclo_505_05 Mio_cyclo_505_06

Accessoires

draagtas_fietssteun_mio_cyclo

2x Fietssteun Mio Cyclo + een draagtas

Bij ons: €

draagtas_mio_cyclo

Draagtas Mio Cyclo
 

Bij ons: €

fietssteun_mio_cyclo

2x Fietssteun Mio Cyclo
 

Bij ons: €

autosteun_mio_cyclo

Autosteun Mio Cyclo
 

Bij ons: €

Mio_cyclo_hartslagmonitor

Hartslagband Mio Cyclo
 

Bij ons: €

cadanssensor_mio_cyclo

Cadans- en snelheidssensor Mio Cyclo

Bij ons: €

mio cyclo frontsteun

Mio Cyclo Frontsteun

Bij ons: €

Tas

Draagtas hardcase

Bij ons:

accessoires

Voor meer accessoires klikt u op de button accessoires

Specificaties

 • Afmetingen: 61 x 103 mm
 • Schermafmetingen: 240 x 400 pixels
 • Schermtype: capacitief touchscreen anti-glans kleurenscherm van glas
 • Batterijduur: tot 12 uur
 • Aanwijzingen met behulp van geluidssignalen (verbeterd)
 • Wifi
 • Bluetooth 4.0
 • Waterdicht IPX7
 • Barometrische hoogtemeter
 • Elektronisch kompas

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW