Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

magellanlogo

WayPoint heeft jarenlange ervaringen met GPS toestellen voor recreatief gebruik. Lange tijd was Garmin de belangrijkste speler in dit segment, maar uiteraard kijken wij ook verder. In Amerika is Magellan al langer een van de grotere spelers naast Garmin. In het verleden heeft Magellan zich ook wel gericht op de Europese markt, maar door het gebrek aan goede kaarten en het grote marktaandeel van Garmin is dit geen groot succes geweest.

Gelukkig hebben de ontwikkelaars van Magellan niet stilgezeten en eind 2010 is de vernieuwde eXplorist serie op de markt gekomen in Amerika. Daar is dit toestel erg positief ontvangen door de consumenten en Magellan heeft besloten om deze toestellen ook in Europa te gaan uitbrengen.

Momenteel zijn er 4 modellen aangekondigd, de eXplorist GC (speciaal ontwikkeld voor het geocachen) en de eXplorist 510, 610 en 710. Deze laatste modellen zijn te vergelijken met de populaire Oregon modellen van Garmin. Meer informatie over de nieuwe eXplorist serie is hier te vinden.

eXploristLanding_Banner

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px