balk01
Garmin Zumo 660

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 09 Dec, 2016

garmin_zumo_660lm

Garmin zūmo 660, ontworpen door en voor motorrijders.

Garmin Zumo 660 LM

Bij ons: € 509,-

Niet meer leverbaar, Kijk ook naar de opvolgers

[Omschrijving] [Pakketprijzen]

Nieuw navigatiesysteem voor de motor

Garmin, wereldleider in satelliet navigatie, kondigt de zūmo 660 aan: een nieuw, compact persoonlijk navigatiesysteem dat speciaal is ontworpen door en voor motorrijders. Het nieuwe model is gebaseerd op de succesvolle zūmo 550-serie en combineert een 11cm groot aanraakscherm met een 'handschoenvriendelijk' design, zoals extra grote bedienings­knoppen.

De Garmin zūmo 660 kan ook linkshandig bediend worden en het scherm is zelfs bij zonlicht af te lezen. Verder helpen de nieuwe rijbaanassistent en het knooppuntbeeld motorrijders om veilig en tijdig de juiste rijbaan te kiezen bij een opkomende bocht of afslag. De realistische weergave van verkeersborden en kruispunten op de route maken het geheel nog duidelijker.

De zūmo 660 is een revolutie op het gebied van satellietnavigatie voor motorrijders. Het grote scherm en handschoenvriendelijke kenmerken zullen de hele ervaring van het motorrijden veranderen, zowel voor dagelijkse ritjes als tijdens het toeren, Een motorrit wordt nog leuker en stresslozer als je de route die je wilt rijden vooraf op je computer kunt plannen en hem daarna op de GPS kunt downloaden. Je weet dan zeker dat zūmo je de juiste weg wijst.

Snel naar huis of off-road?

Het robuuste en waterbestendige toestel is voorzien van gedetailleerde wegenkaarten van Europa, met onder andere ruim 1,5 miljoen nuttige punten, inclusief benzinestations, hotels, restaurants, beziens­waardigheden en meer. In de meeste grote steden worden de gebouwen langs de route weergegeven in 3D-beeld. De bestuurder kan voor de start van de rit kiezen voor uit de snelste route, de kortste route en een off-road route.

De Garmin zūmo 660 spreekt straatnamen duidelijk uit, zodat bestuurders afslag-voor-afslag spraakgestuurde aanwijzingen krijgen, bijvoorbeeld "Sla rechtsaf op de Hoofdstraat". Deze aanwijzingen zijn te horen via de ingebouwde speaker (auto) of via een Bluetooth helm of headset. Daarbij versterkt de geavanceerde stereo Bluetooth draadloze technologie (A2DP) in de zūmo het geluid voor een optimale weergave.

De Garmin zūmo 660 ondersteunt ruim 200 van Bluetooth voorziene GSM's, zodat de bestuurder handsfree kan bellen aan de hand van de telefoonlijst in de GSM of vanuit de belhistorie. Ook telefoonnummers van nuttige punten langs de route kunnen op deze manier gemakkelijk tijdens het rijden worden gebeld. Verder speelt de zūmo MP3-audio of audioboeken af.

Handige extra's

Onderweg biedt de Garmin zūmo 660 op de route-informatiepagina allerlei handige informatie, waaronder snelheid, richting en hoogte. Er is ook een brandstofmeter, die kan worden ingesteld worden op het maximale brandstofbereik van de motor.

Voor bestuurders die graag off-road rijden, zijn er de topografische Garmin's MapSource Topo-kaarten. Gebruikers kunnen routes delen met anderen of een gedetailleerd logboek maken van hun tocht via zūmo Connect, een online netwerk voor routes en motorrijders. Zūmo-gebruikers kunnen hun routes ook online plannen via Google or MapQuest en deze routes of nuttige punten vervolgens naar de zūmo sturen voordat zij aan hun reis beginnen. Verder kunnen zij deze gegevens uitwisselen met andere gebruikers via de microSD geheugenkaartuitsparing van de zūmo.

Net zoals bij andere leden van de zūmo familie staat veiligheid voorop bij de Garmin zūmo 660. De montagesteun is bestand tegen trillingen tijdens het motorrijden. De zūmo beschikt tevens over het unieke beveiligingssysteem Garmin Lock. Dit beveiligingssysteem zorgt ervoor dat de zūmo geen enkele functie uitvoert zolang de gebruiker zijn 4-cijferige pincode niet heeft ingegeven of zolang hij zich niet op een vooraf vastgestelde veilige locatie bevindt.


Pakketprijzen

Net als bij de Garmin Zumo 220 en 550 worden alle materialen meegeleverd om hem op een motor te kunnen monteren. Er wordt een standaard RAM-mount met korte knijper meegeleverd en een zo universeel mogelijke bevestiging. Toch zal dit voor een hele grote groep motoren niet de meest ideale oplossing zijn. In overleg met onze adviseurs zullen we bij WayPoint de voor uw situatie meest geschikte RAM-mount uitzoeken en deze zonder meerkosten meeleveren. Daarnaast hebben we diverse motorspecifieke oplossingen die we voor een bundelprijs kunnen leveren. Wanneer de steun voor de meerprijs wordt geleverd, wordt de standaard RAM-mount bevestiging niet meer meegeleverd. Hierna volgen enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht klik hier.

 

vstrom_175

balhoofdsteun_175

Yamaha FJR1300 steun

Bundelprijs: €

Suzuki Vstrom steun

Bundelprijs: €

Balhoofdsteun

Bundelprijs vanaf: €

r1200gs_175

ST2steun_175

rt1200_175

BMW R1200GS <2008 steun

Bundelprijs: €

Stuursteun

Bundelprijs vanaf: €

BMW R1200RT steun

Bundelprijs vanaf: €

LET OP! Standaard wordt er bij de Zumo niets meegeleverd om het geluid van de aanwijzingen in de helm te krijgen. Garmin gaat ervan uit dat er een Bluetooth helm wordt gebruikt. Wij hebben diverse andere mogelijkheden. Nu volgen een paar voorbeelden, voor een compleet overzicht met bundelprijzen, klik hier.

ScalaRider_Q1_175

ScalaRider_Q3_175

scala_rider_G9_175

Scala Rider Q1

Bundelprijs: €

Ook als teamset verkrijgbaar

Scala Rider Q3

Bundelprijs: €

Ook als teamset verkrijgbaar

Scala Rider G9x

Bundelprijs: €

Ook als powerset verkrijgbaar

smh5_150

sena_smh10_150

Srcs_175

Sena SMH5 solo

Bundelprijs: €

Ook als dualset en FM-set verkrijgbaar

Sena SMH10 solo

Bundelprijs: €

Ook als dualset en ultra platte set (SMH10R) verkrijgbaar

Schuberth SRCS C2-C3

Bundelprijs: €

Ook als SRCS C3 PRO pakket verkrijgbaar

[Top]


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW