balk01
Garmin Quatix 3

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 08 Mar, 2018

Garmin Quatix 3

Garmin Quatix 3

Artikel nummer: 010-01338-1B

Bij ons: € 599,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare horloges

Garmin Quatix 3®: de GPS-smartwatch voor op het water

 • Roestvrijstalen EXO™ antenne met GPS en GLONASS ontvangst
 • Navigatiefuncties waaronder 3-assig kompas, hoogtemeter en barometer, TracBack® en Sight 'N Go
 • Gebruiksvriendelijke watersport-apps bieden lokale gegevens over getijden, informatie over zeilraces, visvangsttellers en wedstrijdtimer, ankerwacht, wekker en meer
 • Multisport-functies voor hardlopen, hiken, zwemmen en meer
 • De activity trackerĻ registreert het aantal stappen, verbrande calorieŽn en gelopen trappen

De Garmin quatix 3 GPS-smartwatch is gemaakt voor op het water. Het horloge is voorzien van belangrijke functies voor varen, vissen en zeilen en trekt de aandacht, zelfs op het droge. Het is meer dan alleen een horloge, het is een draagbaar instrument dat gegevens van compatibele Garmin electronica kan streamen. Deze smartwatch is voorzien van een visvangstteller en wedstrijdtimer, racetimer, startlijn en koersassistentie, en een ankerwacht die je waarschuwt als je afdrijft. Geeft smartphone meldingen weer zoals e-mails, sms-berichten en meer. Je kunt er zelfs je FUSION® geluidsinstallatie mee bedienen. Daarnaast is het horloge voorzien van een activity tracker, en heeft het multisport-functies voor rennen, hiken, zwemmen en meer.

Garmin Quatix 3     Garmin Quatix 3     Garmin Quatix 3

Gemaakt voor op het water, blikvanger op het droge

De Garmin quatix 3 is voorzien van een EXO rand en knoppen van beschermend roestvrijstaal die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol. In de rand bevindt zich een ingebouwde GPS- en GLONASS-antenne met hoge gevoeligheid. quatix 3 beschikt over een uniek Garmin Chroma Display™ met hoge resolutie en LED-schermverlichting dat in zonlicht afleesbaar is. Hiermee kun je je gegevens bij alle lichtomstandigheden aflezen. Het is waterbestendig tot 100 meter en de batterij heeft een gebruiksduur tot 20 uur in GPS-modus, 50 uur in UltraTrac™ batterijspaarstand en 6 weken in horlogemodus (afhankelijk van de instellingen).

Garmin Quatix 3

Voorzien van verschillende watersportfuncties

De Garmin Quatix 3 is meer dan alleen een horloge - het is een draagbaar instrument dat NMEA 2000® gegevens van compatibele Garmin electronica met vaste steun kan streamen. In ťťn oogopslag zie je de snelheid, waterdiepte, temperatuur, windgegevens en meer. Daarnaast heb je toegang tot de meest actuele gegevens over getijden voor de omgeving die via een smartphone naar de Garmin Quatix 3 worden gedownload. Er is ook een knop voor Man overboord (MOB) waarmee de gebruiker eenvoudig en snel een locatie kan opslaan als een bemanningslid overboord gaat, zodat je gemakkelijk de weg terug kunt vinden. Het horloge biedt een brede keuze aan maritieme watchfaces waarmee je je interesse in watersport kunt laten zien.
 

Garmin Quatix 3

Binnenvisserij met de Garmin Quatix 3

Je kunt routes en waypoints laden op de Garmin Quatix 3 smartwatch. Met behulp van GPS- en GLONASS-navigatie om je pols vind je een goede visplek, markeert je het waypoint en navigeer je er later gemakkelijk naar terug. De Garmin Quatix 3 legt automatisch je spoor vast en begeleidt je als dat nodig is ook weer terug naar het startpunt. Zo kun je zelfs zonder kaartplotter aan boord de weg vinden naar je favoriete visplekken. Je kunt ook navigeren met behulp van Sight 'N Go. Kies een punt in de verte waar je naartoe wilt varen, stel de Garmin Quatix 3 in en je wordt naar deze locatie toe geleid. Dit is vooral nuttig voor kajakkers en kanovaarders. Het horloge beschikt bovendien over een zon- en maankalender voor vissen en jagen zodat je weet wanneer het de perfecte tijd is om te vissen. Maar je kunt niet alleen kustvissen met de Garmin Quatix 3.
 

Garmin Quatix 3

Vissen in open water met de Garmin Quatix 3

Sportvissers op zee die op zoek zijn naar een grote vangst kunnen gebruikmaken van de speciale functies die Garmin Quatix 3 voor hen heeft. Naast de navigatiekenmerken en zelfstandige MOB-functie beschikt de Garmin Quatix 3 ook over de mogelijkheid om NMEA 2000 gegevens zoals diepte, snelheid, watertemperatuur en meer te streamen en te bekijken, waar op de boot je je ook bevindt. De ingebouwde barometer meet barometrische druk zodat je weersveranderingen kunt ontdekken. Daarnaast kun je via een smartphone de meest actuele gegevens over getijden downloaden voor het gebied.
 

Garmin Quatix 3

Varen met Garmin Quatix 3

Met een Garmin Quatix 3 smartwatch om je pols heb je meer controle, een beter omgevingsbewustzijn en meer zelfvertrouwen, waar op de boot je zich ook bevindt. NMEA 2000 gegevens kunnen draadloos naar de Garmin Quatix 3 worden gestreamd vanaf een compatibele Garmin kaartplotter. Hierdoor kun je NMEA 2000 gegevens, zoals windsnelheid en richting, waterdiepte en meer, direct op het horloge bekijken. Daarnaast is er een ankerwacht die je waarschuwt als je boot begint af te drijven. De ankerwacht beschikt over een alarmfunctie en calculator voor ankerdiepte zodat je weet hoeveel je het anker moet laten vieren voor de juiste trekkracht. Het horloge functioneert ook als een reservenavigatiesysteem voor als er iets gebeurt met het elektrische systeem aan boord.
 

Garmin Quatix 3

Zeilen met de Garmin Quatix 3

Behalve de tijd, kun je nu op je horloge ook alle belangrijke informatie voor zeilraces ontvangen. Met de virtuele startlijn stel je een lijn in tussen twee gemarkeerde GPS-waypoints, bijvoorbeeld tussen een boei en de scheidsrechtersboot. De Garmin Quatix 3 berekent vervolgens de afstand en tijd tussen jou en de startlijn, die je in een oogopslag kunt bekijken op je pols. Vervolgens combineert de Garmin Quatix 3 de virtuele startlijn met een ingebouwde afteltimer om zowel de afstand tot de lijn als de gewenste snelheid en de beschikbare 'burn'-tijd te berekenen. De afteltimer, met grote, gemakkelijk te lezen cijfers, helpen je om het vaartuig op maximale snelheid op precies het juiste moment over de startlijn te laten varen. Zodra de race is begonnen, geeft de Koersassistentiemodus aan of de windrichting gunstiger ('lift') of ongunstiger ('header') wordt, gebaseerd op de ingevoerde optimale koershoek. Met behulp van Koersassistentie vaar je efficiŽnter en met meer controle.
 

Garmin Quatix 3

Bedien amusement op afstand

Dit uitzonderlijke horloge beschikt ook over ingebouwde functies voor afstandsbediening. Download een gratis app in de Connect IQ™ store zodat je de FUSION geluidsinstallatie kunt bedienen met de Garmin Quatix 3. Je kunt het volume aanpassen, een ander nummer kiezen en meer. Je hebt wel een GPSMAP® kaartplotter uit 2014 of later nodig om via FUSION-Link verbinding te maken met uw FUSION geluidsinstallatie. Je kunt ook de muziekspeler op een telefoon en de VIRB® XE action camera op afstand bedienen.
 

Garmin Quatix 3

Hoogtemeter, barometer en kompas

De Garmin Quatix 3 is uitgerust met ABC-sensoren (hoogtemeter, barometer en kompas) die relevante real-time informatie bieden. De ingebouwde hoogtemeter biedt hoogtegegevens waarmee je de stijging en daling nauwkeurig in de gaten houdt, terwijl de barometer weersveranderingen kan voorspellen op basis van luchtdruktrends. Met het 3-assige kompas vind je altijd de weg, ongeacht of je stilstaat of beweegt.
De Garmin Quatix 3 kalibreert automatisch de ABC-sensoren met de eigen GPS-ontvanger en stelt automatisch de tijd in op basis van je locatie. Koppel de Garmin Quatix 3 met tempe™, de externe temperatuursensor, voor extreem nauwkeurige temperatuurmetingen.
 

Garmin Quatix 3

Complete navigatie

Het enige GPS-navigatietoestel en ABC-horloge (hoogtemeter, barometer en kompas) dat is voorzien van Garmins geavanceerde GPS-technologie en gecombineerde trainingsfuncties. De Garmin Quatix 3 biedt uitgebreide navigatie- en volgfuncties om je te helpen de weg te vinden op het water en buiten de gebaande paden. De ingebouwde sensoren geven informatie over koers, hoogte en weersveranderingen.
Tijdens uw trips wordt een GPS-tracklog bijgehouden, een soort elektronisch kruimelspoor. Je kunt ook locaties markeren, zoals een start-/eindstreep, koerscontrolepunten of een haven, ligplaats, kampeerterrein, voertuig of ander nuttig punt. Met de Garmin Quatix 3 kun je koersen maken en volgen, maximaal 1000 locaties markeren en maximaal 10.000 tracks opslaan en er naartoe navigeren. Plan trips en deel avonturen met vrienden en familie via BaseCamp™.
 

Garmin Quatix 3

Voor activiteiten op land en water

Een Garmin Quatix 3 horloge is niet alleen voor op het water. Met functies voor peddelen kun je het aantal slagen en cadans bijhouden om een efficiŽntiescore te maken. Het horloge biedt ook gegevens over surfgetijden en aanpasbare activiteitsfuncties. Op het land biedt het horloge multisport-functies voor hardlopen, hiken, zwemmen en meer. Het heeft zelfs een activity tracker waarmee je het aantal stappen, verbrande calorieŽn en gelopen trappen registreert. Aan het einde van de dag houdt het horloge ook nog je slaap bij, voor nauwkeurige gegevens over je totale slaap, onrustige perioden en perioden van rustige slaap.
 

Garmin Quatix 3

Geavanceerde fitnessinformatie

De Garmin Quatix 3 zit boordevol trainingsfuncties die je alles vertellen over je conditie en fitheid. De eerste is de VO2 max.-schatting. In combinatie met een hartslagmeter verwerkt de Garmin Quatix 3 gegevens zoals hardloopsnelheid, hartslagen per minuut en hartslagwisselingen om een schatting te maken van het maximale zuurstofvolume dat je per minuut kunt opnemen≤. Volg veranderingen in de VO2 max. om te zien hoe je fitter wordt en om je conditie te vergelijken met die van anderen. Andere fitnessfuncties zijn Hersteladvies, met een Hersteltimer en Herstelcontrole, plus de functie Racevoorspelling, die de ideale finishtijd voorspelt op basis van je huidige VO2 max-waarde.
 

Garmin Quatix 3

Functies voor hardloopdynamica

Het Garmin Quatix 3 horloge van Garmin geeft uitgebreide feedback over je hardloopvorm via verschillende meetgegevens. Bij gebruik in combinatie met de HRM-Run monitor≤ legt de Garmin Quatix 3 je cadans, verticale beweging (oscillatie) en contacttijd met de grond vast. Deze gegevens vormen je hardloopdynamiek en bepalen je krachtsinspanning tijdens het hardlopen.
 

Garmin Quatix 3

Aangepaste apps en wijzerplaten

Personaliseer de Garmin Quatix 3 met gratis downloads uit Garmins Connect IQ store. Je kunt je wijzerplaat aanpassen, gegevensvelden toevoegen en apps en widgets downloaden die je in ťťn oogopslag informatie geven.
 

Blijf connected

Onder de connected functies vallen automatisch uploaden, live laten volgen en delen op sociale media via de gratis Garmin Connect™ en Garmin Connect™ Mobile online fitness apps, plus optionele downloads van unieke apps voor integratie van horloge en telefoon.≥

1 Nauwkeurigheid van activity trackers
2 Met optionele hartslagmeters en HRM-Run, afzonderlijk verkrijgbaar.
3 Indien gekoppeld met een compatibele smartphone

In de doos

 • Garmin Quatix 3 horloge met leren band
 • Blauwe, siliconen horlogeband (inclusief verwijderingsgereedschap)
 • USB-oplaad/gegevenskabel
 • Netspanningsadapter
 • Documentatie

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 51,5 x 51,5 x 16,0 mm
 • Schermgrootte, BxH: 30,4 mm diameter
 • Schermresolutie, BxH: 218 x 218 pixels; transflectief MIP-kleurenscherm, lens van saffierglas
 • Kleurenscherm: ja
 • Scherm met negatieve modus: ja
 • Gewicht: 85 g
 • Batterij: Oplaadbare 300 mAh lithium-ionbatterij
 • Batterijlevensduur: Tot 50 uur in UltraTrac modus; tot 20 uur in GPS-trainingsmodus; tot 6 weken in horlogemodus
 • Classificatie waterbestendigheid: 10 ATM
 • Geschikt voor GPS en GLONASS: ja
 • Hoogwaardige ontvanger: ja
 • Barometrische hoogtemeter: ja
 • Elektronisch kompas: ja
 • Slimme meldingen (tonen e-mail-, sms- en andere meldingen na koppeling met een compatibele telefoon): ja
 • Trilalarm: ja
 • Muziekbediening: ja
 • Vind mijn telefoon: ja
 • VIRB® afstandsbediening: ja
 • Horlogefuncties: Tijd van de dag (12/24 u), kalender (dag/datum), dagelijks alarm, stopwatch, timer, meldingen voor zonsopgang/zonsondergang

Kaarten en geheugen

 • Baanweergave (een gedetailleerde weergave van de baan, hole-by-hole): ja
 • GeÔntegreerd geheugen: 32 MB; beschikbaar 23 MB
 • Eigen nuttige punten (je eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000
 • Routes: 30

Hardloopfuncties

 • Virtual Pacer™ (vergelijkt huidige tempo met een doel): ja
 • Geschat V02 max: ja
 • Hersteladvies: ja
 • Raceprognose: ja
 • Hardloopdynamiek: ja
 • Versnellingsmeter (berekent afstanden voor indoor-workouts, zonder noodzaak voor een voetsensor): ja
 • Persoonlijke records: ja

Fietsfuncties

 • Compatibel met Vector™: ja
 • Meerdere fietsprofielen: ja
 • Fietssnelheid/cadanssensor: optioneel

Hardloop- en fietsfuncties

 • Hartslagmeter: Ja (optioneel)
 • Virtual Partner® (trainen tegen een digitale persoon): ja
 • Virtual Racer™ (neem het op tegen andere activiteiten): ja
 • Automatisch pauzeren® (pauze- en hervattimer op basis van snelheid): ja
 • Automatische multisport (schakelt tussen verschillende sportmodi met ťťn druk op een knop): ja
 • Geavanceerde workouts (maak je eigen workouts): ja
 • Tempowaarschuwing (er klinkt een alarm als je van het ingestelde tempo afwijkt): ja
 • Intervallen tijdens training (oefeningen en rustperiodes instellen): ja
 • Op hartslag gebaseerde calorieberekening: ja
 • Berekent verbrande calorieŽn: ja
 • Training Effect (meet de invloed van een activiteit op je conditie): ja

Zwemfuncties

 • Meetwaarden zwemmen in zwembad (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): ja
 • Identificatie slagtype (bijv. vrije slag): ja
 • Meetwaarden zwemmen in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieŽn): ja
 • Zwemworkouts: ja

Golffuncties

 • Slagafstand berekenen (bereken de exact afstand voor slagen vanaf de hele baan): ja
 • Afstand tot voorkant, midden en achterkant van de green: ja
 • Afstand tot layups/doglegs: ja
 • Digitale scorekaart: Ja

Buitensportfuncties

 • Jaag-/viskalender: ja
 • Zon- en maangegevens: ja
 • Oppervlakteberekening: ja
 • Activiteiten-trackingfuncties: ja
 • Stappenteller: ja
 • Automatisch doel (leert je activiteitsniveau en wijst een dagelijks stapdoel toe): ja
 • Bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen, zet je de balk weer op nul): ja
 • Slaap bijhouden (houdt totale aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij): ja

Zeilfuncties

 • Virtuele startstreep: ja
 • Afteltimer: ja
 • Koersassistentiemodus: ja
 • Automatische draadloze MOB-activering: ja
 • Ingebouwde barometer en getijdentabellen: ja

Garmin Connect™

 • Compatibel met Garmin Connect™ (online community waar u gegevens kunt analyseren, categoriseren en delen): ja
 • Automatische synchronisatie (automatische gegevensoverdracht naar een computer): ja

Kaartplotterfuncties

 • Getijdetabellen

Aanvullend

 • Connect IQ™ app-ondersteuning: Ja (wijzerplaten, gegevensvelden, widgets en apps)
 • EXO™ antenne (GPS/GLONASS): Ja
 • Wi-Fi®: Ja
 • ANT+®: Ja
 • Bluetooth® 4.0 LE: Ja
 • Weerswaarschuwingen: Ja
 • UltraTrac: Ja
 • tempe™ sensorondersteuning: Ja
 • TracBack: Ja
 • Skifuncties: Ja
 • Fysiologische metingen: Ja
 • SUP/roeien: Ja

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW