balk01
Garmin NuviCam

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 12 Oct, 2017

Garmin NuviCam

Garmin NuviCam LMT-D EU met Lifetime

Artikel nummer: 010-01378-04

Adviesprijs: € 379,-

Bij ons: € 359,-    

Niet meer leverbaar, klik hier voor de opvolgers

Lees nu meer over de Garmin NuviCam op ons Blog

Garmin NuviCam: aanwijzingen, waarschuwingen en assistentie

 • All-in-one 6,0-inch premium navigatietoestel met ingebouwde dashcam en functies voor het waarschuwen van de bestuurder
 • Gedetailleerde kaarten van Europa met gratis levenslange(1) kaartupdates en digitale verkeersinformatie(2) van Garmin, de beste oplossing om files te vermijden
 • Ingebouwde dashcam maakt continu opnamen van de rit en slaat beelden bij botsing automatisch op
 • Waarschuwing voor botsingen(3) als je te dicht op de auto voor je rijdt
 • Waarschuwing bij rijbaan wisselen(3) als je van de weg raakt of op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terechtkomt
 • Garmin Real Vision™ geeft een camerabeeld weer bij het naderen van sommige bestemmingen

Dankzij de ingebouwde dashcam(5) die continu opnamen maakt van de rit en functies om de bestuurder te waarschuwen, biedt de Garmin nüviCam LMT-D GPS-autonavigatie van een totaal nieuw niveau.

Innovatief ontwerp

Wil je de route in meer detail bekijken? Het 6,0-inch glazen scherm met hoge resolutie van de Garmin nüviCam LMT-D biedt ondersteuning voor pinch-to-zoom. Het productontwerp omvat ook een magnetische steun met voeding die je Garmin nüviCam tijdens het rijden stevig op zijn plaats houdt en oplaadt.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

Garmin nüviCam LMT-D wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa . Met gratis levenslange(1) kaartupdates kun je de routes altijd uitstippelen op basis van de meest actuele kaarten, nuttige punten en navigatie-informatie. Nieuwe kaarten zijn beschikbaar om te downloaden gedurende de hele levensduur van het GPS-toestel — zonder abonnement; zonder kosten.

Garmin NuviCam verkeersinformatieGarmins beste verkeersinformatiesysteem

Garmin Digital Traffic via DAB is het beste verkeersinformatiesysteem van Garmin. Digital Traffic is snel en gratis(2)  — geen afleidende reclames en geen abonnementskosten gedurende de hele levensduur van het toestel. De verkeersinformatie wordt elke 30 seconden bijgewerkt. Bovendien heeft Digital Traffic een groot dekkingsgebied, inclusief autowegen, snelwegen en secundaire wegen. Digital Traffic is spraakgestuurd, dus reageert op gesproken vragen. Digital Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma geeft zelfs aan of je al dan niet de snelste route volgt. Je ontvangt de verkeersinformatie direct op de Garmin nüviCam .

Premium functies voor het waarschuwen van de bestuurder

Garmin NuviCam premium functies

Garmin nüviCam LMT-D, een van de meest uitgebreide draagbare autonavigatietoestellen, is voorzien van de meest geavanceerde functies om de bestuurder te helpen, functies die gewoonlijk alleen in luxe auto's worden geboden. Het toestel geeft hoorbare en zichtbare waarschuwingen voor botsingen als je te dicht op de auto voor je rijdt en als je van de weg dreigt te raken of op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terechtkomt(3).

Garmin NuviCam DashCamIngebouwde dashcam

Met de ingebouwde HD-dashcam die opnamen maakt van de hele rit, biedt de Garmin nüviCam LMT-D je de bescherming van een "ooggetuige die nooit met de ogen knippert,". In geval van een botsing zorgt de G-sensor voor incidentdetectie van het toestel dat de opgenomen beelden automatisch worden opgeslagen. GPS registreert waar en wanneer incidenten precies hebben plaatsgevonden. En met de kantelbare lens van het toestel kun je de zichthoek van de camera aanpassen, zodat je met de Garmin nüviCam bevestigd op voorruit of dashboard betere opnamen kunt maken. Je kunt de video afspelen op het grote, 6,0-inch scherm en zelfs een kaart bekijken met de locatie van het incident. De Garmin nüviCam heeft ook een Snapshot-functie om momentopnamen te maken — je kunt de camera zelfs uit het voertuig verwijderen om foto's te maken van de schade na een aanrijding. Voor opslag van de video-opnamen is bij het toestel een 4 GB microSD™ kaart meegeleverd.
5_s300
Uw bestemming duidelijk in beeld

Garmin Real Vision™ verhelpt het probleem van slecht leesbare huisnummers. Als je bepaalde bestemmingen nadert, wordt de Garmin nüviCam LMT-D scherm in cameraweergave geschakeld en wijst een heldere pijl je de weg.

Spreek tegen de Garmin NuviCam

De Garmin
nüviCam LMT-D
biedt het gemak van spraakgestuurde navigatie. Het toestel reageert intelligent op gesproken instructies zodat je je handen veilig aan het Garmin NuviCam bluetoothstuur kunt houden.

Bluetooth compatibel

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit, zoals een smartphone, met de Garmin nüviCam om handsfree te bellen via de geïntegreerde microfoon en luidspreker. Je kunt je telefoon veilig opbergen in een handschoenenvakje, zak of handtas en toch bellen en gebeld worden met je handen aan het stuur en je ogen op de weg.

Compatibel met Smartphone Link

Smartphone Link is een gratis mobiele app(4) waarmee je de Garmin nüviCam koppelt met een compatibele iPhone® of Android™ smartphone. Na de koppeling kan de Garmin nüviCam via het data-abonnement voor de smartphone informatie delen, zoals jew parkeerplaats, nuttige punten en je bestemming. Met de Smartphone Link app kun je locaties en adressen vanaf je smartphone direct naar de Garmin nüviCam LMT-D verzenden. Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services, nuttige real-time informatie over bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Garmin NuviCam herkenbare orientatiepuntenAanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten

De Garmin nüviCam LMT-D is voorzien van Garmin Real Directions met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten. Je hoeft zich niet meer in te spannen om straatnamen te lezen. In plaats daarvan krijg je duidelijk gesproken aanwijzingen, zoals "Sla linksaf na het tankstation".

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

Garmin NuviCam knooppuntbeeldActive Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt ervoor dat je veilig kunt navigeren bij elke afslag en elk knooppunt. Als je de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan je moet nemen om de route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijg je extra aanwijzingen. Met Bird's Eye knooppuntbeeld kun je de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. De functie photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten op de route, inclusief het omliggende landschap. Heldere pijlen geven aan welke rijbaan je moet volgen en de Garmin nüviCam geeft zelfs de verkeersborden op de route realistisch weer.

Foursquare voegt miljoenen nieuwe nuttige punten toe

Garmin NuviCam FoursquareOp de Garmin nüviCam LMT-D kun je gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten vinden, zoals bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Onze database met nuttige punten bevat ook actuele, relevante informatie van Foursquare. Als je nu een zoekopdracht geeft, wordt boven aan de resultatenlijst de meest relevante Foursquare informatie weergegeven. Op die manier kun je gemakkelijk nieuwe, populaire restaurants, winkels en meer vinden.
Met de Smartphone Link app op de Garmin nüviCam kun je zich ook aanmelden bij Foursquare en toegang krijgen tot meer gedetailleerde informatie over nuttige punten, zoals beoordelingen, prijsklasse en openingstijden.

Garmin NuviCamAltijd de juiste route vinden

Direct Access vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst je de weg binnen zo'n grotere locatie. Als je naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Direct Access navigeert zelfs over parkeerterreinen op zoek naar de ingang het dichtst bij de bestemming.

Houd een oogje op de nieuwste flitspalen

Garmin NuviCam flitspalenDe Garmin nüviCam LMT-D bevat Garmins unieke Cyclops flitspaalsysteem voor real-time, richtingspecifieke en nauwkeurige meldingen. Deze complete flitspaaldatabase is vooraf geladen op het navigatietoestel en je kunt periodieke of eenmalige updates aanschaffen om altijd over de nieuwste flitspaallocaties te beschikken zodat je veilig rijdt en binnen de wet blijft.

Waarschuwing als je een schoolzone nadert

Rij voorzichtig, vooral als er kinderen in de buurt zijn. Om je te helpen hoor je een waarschuwingstoon en zie je een waarschuwing op het scherm van de Garmin nüviCam LMT-D als je een schoolzone nadert. De weergegeven maximumsnelheid past zich ook aan de snelheidslimiet van de schoolzone aan.

Meer informatie in één oogopslag

Je routekaart wordt continu weergegeven op het scherm van de Garmin nüviCam LMT-D , inclusief aanvullende informatie. Onderweg waarschuwt de functie Verderop je steeds wanneer je servicepunten nadert, zoals eetgelegenheden, tankstations of geldautomaten. Andere nuttige informatie die op de Garmin nüviCam wordt weergegeven is de maximumsnelheid, je huidige snelheid, de straat waarin je rijdt en de tijd van aankomst op de bestemming.

(1) Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
(2) Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
(3) Onder bepaalde omstandigheden kan de waarschuwingsfunctie worden verstoord. Ga naar garmin.com/warnings voor meer informatie.
(4) Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over de data- en roaming-tarieven van uw abonnement. Er is mogelijk een abonnement vereist.
(5) Opmerking: In sommige rechtsgebieden kan het als een inbreuk op privacyrechten worden beschouwd om personen of voertuigen vast te leggen op foto of video met dit product. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacywetgeving en -rechten in uw land. De opnamefunctie kan worden uitgeschakeld in de toestelinstellingen.
Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. iPhone® is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Foursquare® en de Foursquare® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin nüviCam LMT-D
 • Voorgeprogrammeerde gedetailleerde wegenkaarten City Navigator® van heel Europa
 • Zuignapmontagesteun met magnetische bevestiging
 • Digitale 3D-verkeersinformatieontvanger met voertuigvoedingskabel
 • Lifetime kaart- en digitale verkeersupdates*
 • USB PC interfacekabel
 • Snelstartgids

Accessoires

Hardcase 7 inch navigators

Hardcase voor
NuviCam

Bij ons €

010-11917-00

Garmin draagtas voor 7 inch navigators

Bij ons €

BC draadloze camera

Garmin BC30
achteruitrijcamera

Bij ons €

Voertuigvoedingskabel

Garmin voertuigvoedingskabel
 

Bij ons €

1_s300

Garmin dashboardhouder Nuvi/Zumo

Bij ons €

Teqmount_beanbag

Teqmount beanbag

Bij ons € 25,-

Bundelprijs bij aanschaf Drive: €

WayPoint USB-lader

WayPoint USB-lader
 

Bij ons €

zuignapsteun

Garmin NuviCam
zuignapsteun

Bij ons €

accessoires

Voor meer accessoires klikt u op de button accessoires

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: BxHxD: 18,3 x 9,4 x 1,5 cm (3,3 cm D met camera)
 • Schermgrootte, BxH: 13,6 x 7,2 cm; 15,4 cm diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 800 x 480 pixels
 • Type scherm: WVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 319,2 g
 • Batterij: oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: tot 30 minuten
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten: ja
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • nükaarten garantie: ja
 • Geïntegreerd geheugen: intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: ja (zie Aanvullend onderaan)
 • Eigen nuttige punten (uw eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatieJa (digitale 3D-verkeersinformatie): ja
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): ja (digitale 3D-verkeersinformatie)
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in de VS en Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg)Ja (met Up Ahead): ja

Aanvullend

 • Ingebouwde Dash Cam: ja
 • Ondersteunt Dash Cam opslagkaarten: 4 GB microSD™ kaart meegeleverd (compatibel met microSD kaarten tot 64 GB, Klasse 4 of hoger)
 • Ondersteunt opslagkaarten voor kaarten: ja (niet meegeleverd)
 • Waarschuwing bij rijbaan wisselen: ja
 • Waarschuwing voor botsingen: ja
 • Garmin Real Vision™: ja
 • Magnetische steun: ja
 • Reisplanner: ja
 • Reislog: ja
 • Foursquare: ja
 • Direct Access: ja
 • Toegang tot Live Services via een compatibele iPhone® of Android™ smartphone met Smartphone Link.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW