Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

770-cf-lg
accessoires
beanbag-150

Meerprijs TeqMount beanbag
Nu slechts:

Geavanceerde autonavigatie met 3-D navigatie en rijbaanassistent

Nuvi 765T-FM
Adviesprijs €280,-

Bij ons: €245,-

Niet meer leverbaar
Klik hier voor de vergelijkbare toestellen

De nüvi 765T is vanaf nu ook verkrijgbaar in combinatie met nüMaps Lifetime. U beschikt hierdoor altijd over de nieuwste gedetailleerde wegenkaarten. Maar liefst vier maal per jaar heeft U recht op een gratis download van de nieuwste kaarten gedurende de levensduur van het toestel. De nüvi 765T Europa + Lifetime bundel is uitgerust met wegenkaarten van 44 landen in Europa.

Nuvi 765T-FM nuMaps Lifetime bundel
Adviesprijs € 335,-

Bij ons: €295,-

Niet meer leverbaar

7x5-screen
7x5 screen2
7x5 screen3

De Garmin nüvi's 755T, 765, 765T en 775T zijn de nieuwe modellen van de nüvi 7x5 serie van de uitgebreide, verplaatsbare autonavigatie toestellen. Naast de talloze functies van de in 2007 geïntroduceerde nüvi 700 modellen beschikken de toestellen in de nüvi 7x5 serie over een rijbaanassistent, knooppuntbeeld en 3-D stadsbeeld navigatie. Dit alles zit verpakt in een behuizing met een nieuwe 'soft touch' look en feel.

3-D navigatie met rijbaanassistent voorziet bestuurders van een duidelijk beeld van wat voor hun op de route ligt, inclusief richtingborden en pijlen die de juiste rijbaan aanduiden. In een aantal gebieden wordt zelfs een 3-D beeld van de bebouwing en het omliggende terrein gegeven met daarbij de mogelijkheid om op het scherm 'rond te kijken'.

De nüvi 7x5 toestellen bieden verder: een uitgebreide gebruiker interface voor een intuïtieve bediening, nuttige punten op merk; GPS Hotfix; fotonavigatie en stereo Bluetooth voor verbeterd geluid en twee toestel tegelijk koppeling.

Vermijd files met de nüvi's geïntegreerde FM verkeersinformatie ontvanger (alleen T modellen). Ontvang waarschuwingen voor vertragingen en wegwerkzaamheden op uw route. Verkeersinformatie is uitsluitend beschikbaar op plaatsen met dekking middels FM zenders. Bezoek www.garmin.com/traffic/fm voor informatie over de dekking.

De nüvi 775T is af-fabriek voorgeprogrammeerd met uiterst gedetailleerde City Navigator® NT wegenkaarten van Noord Amerika1 en Europa. De nüvi 765T en nüvi 755T bieden een wegenkaart voor 33 Europese landen. De voorgeprogrammeerde kaart bevat ruim een miljoen nuttige punten waaronder hotels, restaurants, tankstations, musea en attracties. De kaartdata is afkomstig van NAVTEQTM, wereldleider op het gebied van topkwaliteit wegenkaarten.

Slimme uitbreidingen voor uw Nuvi!

logo-fiets-150

De Nuvi is weliswaar niet waterdicht, maar met wat beleid is hij ook op de fiets te gebruiken. WayPoint heeft daarvoor de speciale OnRoute fietskaart.
OnRoute GPS fietskaart op (micro)SD:
Lees hier de informatie over fietskaarten voor dit toestel

OnRoute

De Nuvi 7xx-serie kan voorzien worden van routes met meerdere tussenpunten. Software hiervoor wordt echter niet meegeleverd. Met OnRoute kunnen we mooie routes plannen en in de Nuvi laden. Meerprijs bij een Nuvi 7xx:

MyPoi

Breid uw Nuvi uit met een MyPoi-uitbreidingspakket. Voorkom boetes met flitspaalwaarschuwingen, pas de standaardstem aan, of navigeer rechtstreeks naar een sportclub. MyPoi-software is makkelijk in het gebruik en update uw systeem met één druk op de knop.

Brodit houder

Brodit houder voor de Nuvi inclusief voucher voor uw voertuig-specifieke houder. Hiermee kunt u de Nuvi monteren zonder gebruik te maken van de zuignap.
Houder inclusief pro-clip:

car cushion

GPS car cushion als alternatief voor de zuignap bevestiging van de Nuvi. Laat geen inbraakgevoelige "zuigvlekken" achter op uw ruit.
GPS car cushion:

755
7x5-1

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px