Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dť specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

garmin_nuvi_2597

Garmin Nuvi 2597LMT 3D Traffic Europa met Lifetime

Artikel nummer: 010-01123-33

Bij ons: € 199,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de vergelijkbare toestellen

Omschrijving
In de doos
Afbeeldingen
Specificaties

Garmin Nuvi 2597LMT

Helder display

De Garmin Nuvi 2597 heeft een helder 5 inch scherm met dubbele oriŽntatiemogelijkheden, zodat het toestel horizontaal of verticaal te gebruiken is.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

De Garmin Nuvi 2597LMT wordt geleverd met gedetailleerde kaarten van heel Europa en een Lifetime kaartupdate. Met deze kaartupdate kun je maximaal 4x per jaar een kaartupdate, de nieuwste POI's en navigeerinformatie downloaden zolang het toestel in je bezit is. Hiermee kun je gemakkelijk adressen en miljoenen POI's vinden van bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Het is dan niet nodig om een adres in te voeren, een naam alleen is genoeg. Je hebt ook de mogelijkheid om eigen nuttige punten in de Garmin Nuvi 2597LMT te laden.

Garmin Traffic

De Garmin Nuvi 2597LMT beschikt over Garmin Traffic om je te helpen de juiste rijbaan en route te kiezen. De kaart blijft altijd op het scherm zichtbaar. Verkeerswaarschuwingen verschijnen aan de zijkant van het scherm en je krijgt ook gesproken aanwijzingen. Garmin Traffic geeft details over de situatie, zoals het verwachte aantal minuten vertraging en eventuele omleidingen. Het kan je ook vertellen of je de snelste route rijdt. Garmin Traffic reageert op gesproken aanwijzingen, zodat je je handen aan het stuur kunt houden.

De kracht van je stem

Dankzij innovatieve spraakherkenning kun je de Garmin nŁvi 2597LMT met je stem bedienen, waardoor je beide handen aan het stuur kunt houden. Activeer het toestel met een instelbare spraakopdracht en spreek vervolgens de menuopties uit die duidelijk op het scherm worden weergegeven. Wanneer je niet rijdt, kun je de Garmin nŁvi 2597LMT nog steeds via het intuÔtieve aanraakscherm bedienen.

Garmin Real Directions met Garmin Real Voice

De Garmin Nuvi 2597LMT geeft een nieuwe definitie aan de term "gesproken navigatieaanwijzingen". Garmin Real Directions routebeschrijving geeft aanwijzingen alsof een vriend naast je zit en meekijkt. Met behulp van herkenbare orientatiepunten zoals gebouwen en verkeerslichten. Geen stress meer om te proberen de straatnamen te lezen. Garmin Real Voice maakt gebruik van verfijnde spraaktechnologie, die meer als een natuurlijke en vriendelijke stem klinkt ten opzichte van wat we van de voorgaande Nuvi modellen gewend zijn.

Bluetooth telefoon koppelen

Koppel je Bluetooth telefoon aan de Garmin Nuvi 2597LMT, zodat je handsfree kunt bellen via de ingebouwde microfoon en luidspreker. Berg je telefoon veilig op in je tas of dashboardkastje en je kunt nog steeds bellen zonder dat je je handen van het stuur moet halen, of je blik van de weg haalt.
Heb je een iPhone of Android smartphone, dan kun je via de gratis App "Smartphone Link" downloaden. Met deze App kun je via de telefoon internetabonnement informatie delen- zoals waar je staat geparkeerd, POI's en je bestemming. Smartphone Link geeft je ook toegang tot "Garmin Live services". Nuttige realtime informatie zoals het weer en verkeer. Garmin Live Services zijn gratis of via een abonnement beschikbaar.

Uitgebreide rijbegeleiding in woord en beeld

De actieve rijbaanassistent begeleidt je duidelijk in woord en beeld welke rijbaan of afrit je moet kiezen. Ben je bijna bij een knooppunt, dan krijg je in een duidelijk overzicht met felgekleurde pijlen te zien welke rijbaan je moet kiezen en je wordt begeleid door een vriendelijke stem. Bird's Eye knooppuntbeeld toont een gedetailleerde weergave van knooppunten, waarbij het lijkt alsof je vanuit de lucht op het knooppunt kijkt. Photoreal knooppuntbeeld toont een realistisch beeld van kruispunten en knooppunten op de route inclusief het omliggende landschap. De Garmin Nuvi 2597LMT toont ook echte verkeersborden zoals ze worden weergegeven op de route.

Meer informatie in ťťn oogopslag

De Garmin Nuvi 2597LMT laat te allen tijde de kaart in het scherm staan en aanvullende informatie wordt aan de zijkant van het scherm weergegeven. Wil je meer informatie, dan kun je dit gewoon vragen of raak het scherm aan. Tijdens het rijden van de route wordt je op de hoogte gehouden van de POI's die je tegenkomt op je route. Bijvoorbeeld restaurants, tankstations, ziekenhuizen en winkels.
Verder geeft de Garmin Nuvi 2597LMT de snelheidslimiet en je huidige snelheid weer met daarbij een nauwkeurige verwachtte aankomsttijd. Met een snelle blik kunt de de naam van de huidige straat lezen. Daarnaast toont de Garmin Nuvi 2597LMT ook schoolzone waarschuwingen.

[Top]

In de doos

 • Garmin Nuvi 2597LMT Europa
 • Voorgeprogrammeerde gedetailleerde wegenkaarten City Navigator® van Europa
 • Zuignapmontagesteun
 • Voertuigvoedingskabel
 • Lifetime kaart- en traffic updates*
 • USB PC interfacekabel
 • Snelstartgids

[Top]

Afbeeldingen

garmin_nuvi_2597_02
garmin_nuvi_2597_03
garmin_nuvi_2597_scr01
garmin_nuvi_2597_scr02
garmin_nuvi_2597_scr03
garmin_nuvi_2597_scr04

[Top]

Specificaties

 • Afmetingen: 13,7 x 8,3 x 1,9 cm (b x h x d)
 • Schermgrootte:11,1 x 6,3 cm, diagonaal 5 inch
 • Schermresolutie:480 x 272 pixels
 • Display:WQVGA kleuren TFT scherm met witte achtergrondverlichting en manuele tweevoudige oriŽntatie
 • Gewicht:188 gram
 • Batterij:oplaadbare lithium-ion, levensduur: maximaal 2,5 uur
 • Hooggevoelige gps ontvanger
 • Voorgeinstalleerde wegenkaart:City navigator NT Europa
 • Uitbreidbaar kaartgeheugen:MicroSD
 • WayPoints:1000
 • Routes:100
 • Gesproken navigatieaanwijzingen:inclusief TTS (uitgesproken straatnamen)
 • Spraakgestuurd navigatie instellen:ja
 • Rijbaanassistent:inclusief knooppuntbeeld photoreal
 • MyTrends, voorspelt routes op basis van het navigatiegedrag van de gebruiker
 • trafficTrends, berekent routes op basis van een verwachte verkeersstroom
 • ecoRoute:optioneel
 • Draadloze bluetooth technologie
 • Maximum snelheidsweergave voor de meeste wegen in Europa
 • Afritdiensten, geeft aan welke services je kunt verwachten op de snelweg
 • Eigen nuttige punten kunnen worden toegevoegd

[Top]

* Met GRATIS levenslange kaartupdates kunt u maximaal 4 kaartupdates per jaar downloaden als en wanneer dergelijke updates beschikbaar worden gesteld op de Garmin-website, totdat de levensduur van uw product is afgelopen of (als dit zich eerder voordoet) totdat Garmin niet langer kaartgegevens van zijn leverancier ontvangt. De updates die u ontvangt, zijn updates voor dezelfde geografische kaartgegevens die deel uitmaken van het oorspronkelijke Garmin-product dat u hebt aangeschaft. Garmin kan uw levenslange kaartupdates op elk moment beŽindigen als u zich niet houdt aan de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van uw nŁvi-product.

U kunt uw GRATIS levenslange verkeersupdates niet overdragen op andere personen of gebruiken op andere Garmin-producten. Levenslange verkeersinformatie heeft betrekking op de nuttige levensduur van uw Garmin-verkeersinformatie-ontvanger (mits u over een compatibele Garmin-GPS beschikt) of zo lang Garmin kaartgegevens van zijn huidige leverancier ontvangt, welke van de twee korter is. Verkeersinformatie is niet beschikbaar voor alle gebieden. Zie dekkingsgebieden en volledige voorwaarden.

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px