balk01
Garmin Nuvi 2448LMT-Digital

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 12 Oct, 2017

garmin_nuvi_2448LMT-D

Garmin Nuvi 2448LMT-Digital West-Europa met Lifetime

Artikel nummer: 010-01124-16

Bij ons: € 189,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare toestellen.

Garmin Nuvi 2448LMT-Digital

Helder display

De Garmin Nuvi 2448 heeft een helder 4,3 inch scherm met dubbele oriëntatiemogelijkheden, zodat het toestel horizontaal of verticaal te gebruiken is.

Gedetailleerde kaarten met gratis updates

De Garmin Nuvi 2448LMT-Digital wordt geleverd met gedetailleerde kaarten van West-Europa en een Lifetime kaartupdate. Met deze kaartupdate kun je maximaal 4x per jaar een kaartupdate, de nieuwste POI's en navigeerinformatie downloaden zolang het toestel in je bezit is. Hiermee kun je gemakkelijk adressen en miljoenen POI's vinden van bedrijven, winkels, restaurants en andere bestemmingen. Het is dan niet nodig om een adres in te voeren, een naam alleen is genoeg. Je hebt ook de mogelijkheid om eigen nuttige punten in de Garmin Nuvi 2448 te laden.

Garmins beste verkeersproduct

Digitale verkeersinformatie is Garmins beste verkeersproduct. Digitale verkeersinformatie wordt ongeveer elke 30 seconden bijgewerkt en is daarmee tot wel 10 keer sneller dan andere verkeersinformatieystemen. Dat betekent dat de Garmin nüvi 2448LMT-Digital, wanneer je 120 kilometer per uur rijdt, ongeveer om de kilometer verkeersinformatie kan ontvangen. Onderweg kan een waarschuwing een paar seconden vooraf je minuten of zelfs uren vertraging besparen.

Digitale verkeersinformatie heeft een groter dekkingsgebied, dat ook knooppunten, snelwegen en hoofdwegen omvat - de zijwegendekking is in feite wel drie keer zo groot. Digitale verkeersinformatie kan aanzienlijk meer verkeersberichten ontvangen. Waardevolle informatie op basis waarvan u kunt beslissen of u uw weg kunt blijven vervolgen of een andere route moet kiezen. Digitale verkeersinformatie geeft uitsluitend verkeersinformatie en is gratis - geen afleidende reclames en geen abonnementskosten.

Op de nüvi 2448LMT-Digital worden verkeerswaarschuwingen naast de kaart weergegeven, zodat de routekaart altijd op het scherm blijft. Verkeersinformatie wordt ook gesproken. Garmin Traffic is spraakgestuurd, dus reageert op gesproken vragen. Garmin Traffic kan nadere informatie geven over de situatie, zoals hoeveel minuten vertraging er te verwachten is en of er omleidingen zijn. Het programma kan zelfs bevestigen of je al dan niet de snelste route volgt.

Met levenslange verkeersinformatie² ontvang je gratis verkeersinformatie op de nüvi 2448 gedurende de gehele nuttige levensduur van het toestel.

Garmin Real Directions met Garmin Real Voice

De Garmin Nuvi 2448LMT-Digital geeft een nieuwe definitie aan de term "gesproken navigatieaanwijzingen". Garmin Real Directions routebeschrijving geeft aanwijzingen alsof een vriend naast je zit en meekijkt. Met behulp van herkenbare orientatiepunten zoals gebouwen en verkeerslichten. Geen stress meer om te proberen de straatnamen te lezen. Garmin Real Voice maakt gebruik van verfijnde spraaktechnologie, die meer als een natuurlijke en vriendelijke stem klinkt ten opzichte van wat we van de voorgaande Nuvi modellen gewend zijn.

Uitgebreide rijbegeleiding in woord en beeld

De actieve rijbaanassistent begeleidt je duidelijk in woord en beeld welke rijbaan of afrit je moet kiezen. Ben je bijna bij een knooppunt, dan krijg je in een duidelijk overzicht met felgekleurde pijlen te zien welke rijbaan je moet kiezen en je wordt begeleid door een vriendelijke stem. Bird's Eye knooppuntbeeld toont een gedetailleerde weergave van knooppunten, waarbij het lijkt alsof je vanuit de lucht op het knooppunt kijkt. Photoreal knooppuntbeeld toont een realistisch beeld van kruispunten en knooppunten op de route inclusief het omliggende landschap. De Garmin Nuvi 2448 toont ook echte verkeersborden zoals ze worden weergegeven op de route.

Meer informatie in één oogopslag

De Garmin Nuvi 2448LMT-Digital laat te allen tijde de kaart in het scherm staan en aanvullende informatie wordt aan de zijkant van het scherm weergegeven. Wil je meer informatie, dan kun je dit gewoon vragen of raak het scherm aan. Tijdens het rijden van de route wordt je op de hoogte gehouden van de POI's die je tegenkomt op je route. Bijvoorbeeld restaurants, tankstations, ziekenhuizen en winkels.
Verder geeft de Garmin Nuvi 2448 de snelheidslimiet en je huidige snelheid weer met daarbij een verwachtte aankomsttijd. Met een snelle blik kunt de de naam van de huidige straat lezen. Daarnaast toont de Garmin Nuvi 2448LMT-Digital ook schoolzone waarschuwingen.

In de doos

 • Garmin Nuvi 2448LMT-Digital West-Europa
 • Voorgeprogrammeerde gedetailleerde wegenkaarten City Navigator® van West-Europa
 • Digitale verkeersinformatie
 • Zuignapmontagesteun
 • Voertuigvoedingskabel
 • Lifetime kaartupdates*
 • USB PC interfacekabel
 • Snelstartgids

Afbeeldingen

garmin_nuvi_2448lmt-d_01
garmin_nuvi_2448lmt-d_02
garmin_nuvi_2448lmt-d_03 garmin_nuvi_2448lmt-d_04

Accessoires

draagtas1xxx

Garmin draagtas voor 3,4 en 4,3 inch navigators

Bij ons €

brodit_175

Brodit houder Nuvi/Zumo
 

Bij ons €

010-11952-00

Garmin luchtroostersteun

Bij ons €

Teqmount_beanbag

Teqmount beanbag

Bij ons €

Bundelprijs bij aanschaf Nuvi: €

1_s300

Garmin zuignapsteun
 

Bij ons €

1_s300

Garmin dashboardhouder Nuvi/Zumo

Bij ons €

1_s300

Garmin netlader
 

Bij ons €

1_s300

Garmin draagtas 4,3 inch standaard

Bij ons €

accessoires

Voor meer accessoires klikt u op de button accessoires

Specificaties

 • Afmetingen: 12,2 x 7,6 x 1,9 cm (b x h x d)
 • Schermgrootte:9,7 x 5,7 cm, diagonaal 4,3 inch
 • Schermresolutie:480 x 272 pixels
 • Display:WQVGA kleuren TFT scherm met witte achtergrondverlichting en manuele tweevoudige oriëntatie
 • Gewicht:155 gram
 • Batterij:oplaadbare lithium-ion, levensduur: maximaal 2,5 uur
 • Hooggevoelige gps ontvanger
 • Voorgeinstalleerde wegenkaart:City navigator NT West-Europa
 • Uitbreidbaar kaartgeheugen:MicroSD
 • WayPoints:1000
 • Routes:100
 • Gesproken navigatieaanwijzingen:inclusief TTS (uitgesproken straatnamen)
 • Spraakgestuurd navigatie instellen:nee
 • Rijbaanassistent:inclusief knooppuntbeeld photoreal
 • MyTrends, voorspelt routes op basis van het navigatiegedrag van de gebruiker
 • trafficTrends, berekent routes op basis van een verwachte verkeersstroom
 • ecoRoute:optioneel
 • Maximum snelheidsweergave voor de meeste wegen in West-Europa
 • Afritdiensten, geeft aan welke services je kunt verwachten op de snelweg
 • Eigen nuttige punten kunnen worden toegevoegd

* Met GRATIS levenslange kaartupdates kunt u maximaal 4 kaartupdates per jaar downloaden als en wanneer dergelijke updates beschikbaar worden gesteld op de Garmin-website, totdat de levensduur van uw product is afgelopen of (als dit zich eerder voordoet) totdat Garmin niet langer kaartgegevens van zijn leverancier ontvangt. De updates die u ontvangt, zijn updates voor dezelfde geografische kaartgegevens die deel uitmaken van het oorspronkelijke Garmin-product dat u hebt aangeschaft. Garmin kan uw levenslange kaartupdates op elk moment beëindigen als u zich niet houdt aan de voorwaarden van de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers van uw nüvi-product.


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW