Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar d specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

GPSMAP278-300
opbouw-knop
waas egnos
routing
OnRoute
levering GPSmap 278c

Adviesprijs €1035,-

Bij ons € 995,-

Inclusief kaartmateriaal heel Europa (incl. Oost Europa) autokit en RAM-mount voor op de motor.

Helaas niet meer leverbaar

Vergelijk deze motornavigatie systemen

De Garmin gpsmap278C is een van de absolute toppers in het Garmin-assortiment. Een supersterkte alleskunner voor wie hoge eisen stelt aan de mogelijkheden en toepasbaarheid.

Het toestel is waterdicht en shockproof en daarmee uiterst geschikt voor gebruik in de auto, op de motor, in de boot. Maar zelfs voor wandelen en fietsen, dankzij de accu waarop het toestel tot 4 tot 15 uur meegaat (afhankelijk van achtergrondverlichting).

De 278C is de opvolger van de befaamde 276C. Belangrijkste verschil met de 276C is het feit dat in de 278 detailkaarten van heel europa zijn voorgeladen (bij de 276 moest je daarvoor nog meerdere kostbare garmin geheugenkaarten aanschaffen). Ook kan het toestel nu overweg met de POI-loader, waardoor bijvoorbeeld flitspalen geladen kunnen worden. Bovendien is ook de processor weer sneller geworden. Dat laatste was weliswaar niet echt nodig: de 276 was al een absolute topper, maar bijvoorbeeld scrollen over de kaart gaat bij de 278 nu werkelijk onwaarschijnlijk snel. De combinatie tussen die snelheid van schermopbouw en helderheid van het scherm is iets dat je absoluut gezien met hebben!

Doordat de 278 van origine voor maritiem gebruik bedoeld is heeft hij ook uitstekende off-road kwaliteiten. Denk aan navigeren op de kompaswijzer of de zgn 'trackback' voor off-road routes. De lange accu-levensduur maakt dat het toestel ook zonder 12V voorziening uitstekend bruikbaar is.

De 278 is wel een wat technischer apparaat: werkelijk alles binnen het toestel is aanpasbaar aan je eigen wensen; juist de veelheid aan mogelijkheden maakt dat het toestel in eerste gebruik wat complexer is, maar voor wie juist die flexibiliteit zoekt zal dat volstrekt geen bezwaar zijn.

De 278 kent helaas geen touchscreen. Bijvoorbeeld het invoeren van een adres vergt daardoor wat meer toetsindrukken dan bij bijvoorbeeld een Streetpilot of Zumo. Daar staat weer tegenover dat de invoer door de snelle processor razendsnel gaat.

Al met al: wanneer kies je voor de 278C?

  • als je grote waarde hecht aan een groot, ook in zonlicht uitstekend afleesbaar, scherm.
  • als je waarde hecht aan razendsnelle schermopbouw waardoor je cht geen papieren kaart meer nodig hebt voor orientatie
  • als je waarde hecht aan een lange acculevensduur, meer dan alleen 'even op het terras
  • als je all-roader bent
  • als A naar B navigatie duidelijk ondergeschikt is, maar de prioriteit er duidelijk bij ligt qua gps-navigatie 'het onderste uit de kan' te halen.

 

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px