Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dť specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

De opvolger van een icoon in de outdoor wereld

De Garmin GPSMAP 62 serie is de opvolger van de populaire GPSMAP 60. Deze robuuste GPS-handhelds voor outdoor gebruik hebben een eigentijdse look, bieden nieuwe mogelijkheden voor kaartweergave en een aantal belangrijke technische innovaties. Het toestel combineert de nieuwste technologiŽn in outdoor gebruik met de comfortabele bediening van een favoriet van de gebruikers. De Garmin GPSMAP 62 is geschikt voor zowel beginners met Garmin apparatuur als voor outdoorliefhebbers, die al jaren gebruik maken van een GPS-handheld.

Review

Lees onze eerste bevindingen over deze toestellen terug in de review.
button-web-gps-blue-review

Vijf verschillende modellen

De Garmin GPSMAP 62 serie bestaat uit vijf waterdichte modellen, die voor allerlei activiteiten ingezet kunnen worden. Alle modellen beschikken standaard over kleurenscherm met een diagonaal van 6,6 centimeter, dat ook in direct zonlicht goed afleesbaar is, een batterijlevensduur van zo'n 20 uur en een hooggevoelige GPS-ontvanger voor goede satellietontvangst. De Garmin GPSMAP 62, het basismodel, en de Garmin GPSMAP 62s bieden de gebruiker een ingebouwde wereldwijde basiskaart met schaduwcontouren. De Garmin GPSMAP 62st beschikt daarnaast over een topografische basiskaart van Europa. De Garmin GPSMAP62sc en Garmin GPSMAP62stc beschikken ook nog eens over een 5 megapixel camera.

Compatibel met diverse soorten cartografie

De Garmin GPSMAP 62 serie is compatibel met de OnRoute Fietskaart, OnRoute Wandelkaart en zelfs de OnRoute Motorkaart. Ook CityNavigator wegenkaarten, topografische kaarten van Garmin kunnen in het toestel geladen worden. In de Garmin GPSMAP 62 kunnen enkel kaarten geladen worden die geleverd worden op CD/ DVD. Om zoveel mogelijk uit de handheld te halen is de Garmin GPSMAP 62 seri e compatibel met BirdsEye Satellietbeeld. Met een abonnement op BirdsEye kan je scherpe satellietbeelden downloaden en deze als extra laag op je Garmin GPSMAP 62 serie gebruiken . Tevens kan je het toestel gebruiken in combinatie met Garmin Connect, de online training community, en Garmin Custom Maps, de manier om zelf papieren kaarten om te zetten in digitale kaarten voor je handheld.

Nieuw ontwerp

Handig is dat de Garmin GPSMAP 62 aan de achterkant hetzelfde ontwerp heeft als de Oregon, Dakota en Colorado. Zo kunt u de accessoires van deze toestellen onderling uitwisselen. Andere innovaties in de Garmin GPSMAP 62 serie zijn fotonavigatie en intern geheugen voor optionele cartografie.

gpsmap62_100

Garmin GPSMAP 62

Topmodel, robuuste handheld, wereldwijde basiskaart, hooggevoelige GPS ontvanger, kleurenscherm
 

gpsmap62s_100

Garmin GPSMAP 62s

Topmodel, robuuste handheld, barometrische hoogtemeter, 3 assen elektronisch kompas, draadloze dataoverdracht, wereldwijde basiskaart, hooggevoelige GPS ontvanger, kleurenscherm, microSD geheugenkaart slot.
 

gpsmap62st_100

Garmin GPSMAP 62st

Topmodel, robuuste handheld, voorgeprogrammeerde topografische basiskaart, barometrische hoogtemeter, 3 assen elektronisch kompas, draadloze data overdracht, hooggevoelige GPS ontvanger, kleurenscherm, microSD geheugenkaart slot.
 

gpsmap62sc_100

Garmin GPSMAP 62sc

Topmodel, robuuste handheld, 5 megapixel camera, barometrische hoogtemeter, 3 assen elektronisch kompas, draadloze data overdracht, hooggevoelige GPS ontvanger, kleurenscherm, microSD geheugenkaart slot.
 

gpsmap62stc_100

Garmin GPSMAP 62stc

Topmodel, robuuste handheld, 5 megapixel camera, voorgeprogrammeerde topografische basiskaart, barometrische hoogtemeter, 3 assen elektronisch kompas, draadloze data overdracht, hooggevoelige GPS ontvanger, kleurenscherm, microSD geheugenkaart slot.
 

Productvergelijking

Omschrijving

GPSMAP 62

GPSMAP 62s

GPSMAP 62st

GPSMAP 62sc

GPSMAP 62stc

3 assen elektronisch kompas

nee

ja

ja

ja

ja

5 megapixel camera

nee

nee

nee

ja

ja

MicroSD geheugenkaart slot

nee

ja

ja

ja

ja

Intern geheugen

1,7GB

1,7GB

650MB

3,5GB

3,5GB

High-speed USB-verbinding

nee

ja

ja

ja

ja

Draadloze data overdracht

nee

ja

ja

ja

ja

Wereldwijde basiskaart

ja

ja

ja

ja

ja

Europese topografische basiskaart

nee

nee

ja

nee

ja

gpsmap62st_rond01

gpsmap62st_rond02

gpsmap62s_rond03

gpsmap62_rond04

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px