Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

GPSmap 60Cx
GPSmap 60CSx

Lees ook eens de review van de GPSMap 60C

gps60gpsmap 60cgpsmap 60csgpsmap60

De Garmin GPS 60 en GPSMAP 60 zijn de monochrome familieleden van de GPSMAP 60C en GPSMAP 60CS. Volledig waterbestendig en met een batterijlevensduur tot 28 uur op 2 stuks AA batterijen zijn deze twee modellen bedoeld als basismodellen voor de water- en buitensport markt. De GPS 60 is een gunstig geprijsde handheld GPS navigator waar plaatsbepaling de voornaamste eis is. Dit model kan worden gezien als een alternatief voor de GPS 12, GPS 12XL, GPS 72 en GPS 76. Af-fabriek is de GPS 60 voorzien van Garmin's World Wide City database.

De GPSMAP 60 is voorzien van een internationale basiskaart en beschikt over 24 MB intern cartografiegeheugen dat via de USB aansluiting kan worden gevuld met MapSource detailcartografie. De GPSMAP 60 is volledig compatibel met de MapSourceâ producten BlueChartâ en City Selectâ. Met deze laatste cartografie kunnen afslag-voor-afslag route aanwijzingen worden verstrekt, echter ZONDER spraakinstructie. De GPSMAP 60 is een alternatief voor de Garmin GPSMAP 76.

Heel vaak krijgen we de vraag: ik zoek een toestel dat ik niet alleen kan gebruiken om mee te wandelen en fietsen, maar bovendien ook geschikt is als navigatiesysteem in de auto. Dat 'schaap met vijf poten' is er nu: de GPSMAP60C en de GPSMAP60CS deze zijn inmiddels opgevolgd door de GPSmap60Cx en GPSmap60Csx.

En grote sprong vooruit in de handheld GPS toestellen. Met een uitstekend afleesbaar kleurenscherm met 256 kleuren. En bovendien de mogelijkheid om automatisch routes uit te rekenen en op het scherm aan te geven wanneer u een afslag moet nemen.

Maar met nog veel meer nieuwe mogelijkheden. Door het nieuwe type TFT-scherm is het batterijverbruik bijvoorbeeld sterk terug gebracht en werkt het toestel maar liefst 30 uur op twee penlight batterijen! Ook kent de GPSMAP60 allerlei handige opties voor de snelstgroeiende hobby van dit moment: geocaching. En zelfs spelletjes die gebruik maken van geo-locatie!

Daarmee een multi-functioneel toestel, zowel geschikt voor de meest veeleisende globetrotter, voor het gezins-buitenleven en voor dagelijks gebruik in de auto.

Alle 60-modellen zijn voorzien van een PC USB en een serielle interface aansluiting. Deze serielle aansluiting is met name bedoeld voor het verstrekken van NMEA navigatie informatie aan repeaters, plotters en stuurautomaten.

De eigenschappen van de toestellen:

 • zelfs in direct zonlicht goed afleesbaar transreflectief TFT-display (3,8 x 5,6 cm.)
 • snelle processor; automatische routeberekening naar in te voeren bestemmingen; navigatieaanwijzingen (over 300 m. linksaf etc.). Indien u de optionele City Select software (aanrader!) gebruikt kunt u zelfs adressen op huisnummer-niveau opzoeken en krijgt u geluidswaarschuwingen bij te nemen afslagen e.d.
 • 56 Mb intern geheugen voor de opslag van kaartmateriaal
 • permanente opslag van gebruiksgegevens
 • geintegreerde outdoor-kalander met per dag, per locatie, weergave van optimale jaag- en vistijdstippen alsmede zons op- en ondergang
 • speciale geocaching modus
 • geolocatie spellen zoals Vitual Maze, Nibbons, Geko Smak en Memory Race (ook leuk voor de kinderen!)
 • snel kaarten laden via zowel USB als seriele poort; het satelietsignaal kan op basis van het NMEA protocol doorgestuurd worden aan plotters, laptop etc.
 • uitgebreide basiskaart met alle hoofdwegen en plaatsnamen
 • afmetingen: 6 x 15,5 x 3,3 cm
 • gewicht 153 gram (incl. batterijen)
 • Quad-helix GPS antenne voor optimale ontvangst; geschikt voor WAAS/Egnos; tot 3 meter nauwkeurig.
 • bij gemiddeld gebruik gaan 2 AA-batterijen 30 uur voor de GPSMap60C en 20 uur voor de GPSMap60CS mee
 • multi-platform navigatie voor gebruik in auto of boot, of te voet of fiets
 • compabitel met mapsource kaarten, inclusief bluechart
 • waterdicht volgens IPX-7 standaard (o.m. getest op 1 meter onder water gedurende 30 minuten)
 • capaciteit voor 50 routes, 10.000 trackpunten (incl. trackbackoptie) en 1000 waypoints met eigen grafische weergave
 • nabijheids-alarm voor specifieke waypoints; ingebouwde alarmklok
 • diverse gebruikersinstellingen, waaronder kleur voor trackline en waypointweergave, schermkleurschema's, grote karakters, geluiden en paginavolgorde.
 • tripcomputer met odometer, pauze-tijd, gemiddelde snelheid, totale tijden, maximum snelheid etc.

Geocaching pagina's:

De kompas-pagina is in te stellen als speciale geocaching-pagina

Als het cache-waypoint extra informatie bevat wordt deze tijdens het navigeren getoond

Zodra de cache gevonden is wordt dit opgeslagen in de outdoor-kalender en kunt u zelfs met een druk op de knop zien waar zich de dichtstbijzijnde nieuwe cache bevindt.

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px