Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

fietskaart_benelux_300

Garmin Fietskaart Benelux microSD

Artikel nummer: 010-11748-00

Bij ons: € 99,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de opvolger

Voor een uitgebreide uitleg van de Garmin Benelux Fietskaart hebben we een filmpje gemaakt!

fkbenelux

Nieuw: Garmin Fietskaart Benelux

Drie jaar geleden (2008) had WayPoint met de OnRoute fietskaart Nederland de primeur: voor het eerst een gps-kaart die in staat was automatisch een toeristische fietsroute te berekenen!

De OnRoute fietskaart Nederland was een groot succes; zodanig zelfs dat Garmin besloten heeft er een officieel Garmin-product van te maken! En dan bovendien niet alleen Nederland maar de hele Benelux.

Deze nieuwe Garmin fietskaart Benelux is gebaseerd op een combinatie van bronnen. Naast bestaande fietsroutes via WayPoint en Routeyou ondermeer ook op het fietsnetwerk van kaartenmaker Falkplan, 'De Grote Routepaden' en  'Rando Vélo'.  Bovendien bevat de kaart het 'Ravel' netwerk in Wallonië en het nationale fietsroutenetwerk in Luxemburg. Ook werd gebruik gemaakt van de gebruikersfeedback op de OnRoute fietskaart Nederland.

De kaart bevat ook vele POI's zoals restaurants, hotels, jeugdherbergen en treinstations. De fietsknooppunten staan echter niet op de kaart. Koop je de Garmin fietskaart Nederland bij WayPoint dan ontvang je echter een code waarmee je de fietsknooppunten van Nederland gratis kunt downloaden en toevoegen aan je toestel.

Nieuw is dat de Garmin fietskaart Benelux niet op CD, maar alleen op een voor geïnstalleerde (micro)SD geheugenkaart uitkomt. Voordeel is dat hij daarmee 'plug and play' is; nadeel is dat de kaart daarmee niet tegelijk met ander kaartmateriaal in het toestel geladen kan worden. Bovendien kan de kaart niet in het programma MapSsource gebruikt worden. Dat laatste is geen probleem: kwestie van BaseCamp (gratis) downloaden en installeren. Als je vervolgens het toestel aansluit, zal BaseCamp automatisch de fietskaart naar de computer laden. Voordeel: BaseCamp kan overweg met 3D kaarten (en deze nieuwe fietskaart heeft die zgn DEM-data!)

Doordat de markt voor fietsnavigatie te klein is voor twee dergelijke kaartproducten zullen we als WayPoint stoppen met de ontwikkeling van de OnRoute fietskaart.

[Top]

Afbeeldingen

fietskaart_benelux_scr01

fietskaart_benelux_scr02

fietskaart_benelux_scr03

fietskaart_benelux_scr04

[Top]

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px