balk01
Garmin Edge 205

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 23 Nov, 2016

Edge 205

Adviesprijs €

Bij ons: €195,-

Niet meer leverbaar
Klik hier voor de vergelijkbare toestellen

De Garmin Edge 205 wordt standaard geleverd met:

 • 220V lader
 • USB kabel
 • fietsmontagebeugel
 • Training Center CD

De Edge is het eerste Garmin toestel met een nieuwe GPS sensor met hoge gevoeligheid ( SiRF III ), die zorgt voor een betere GPS ontvangst in moeilijke omstandigheden zoals dicht gebladerte of "stadsravijnen" tussen wolkenkrabbers.

De Edge is een volledig nieuw ontwerp: speciaal gericht op fietsers, attractief en waterdicht. De gestroomlijnde en robuuste behuizing heeft een gemakkelijk afleesbaar, groot scherm met achtergrondverlichting. De gebruiker kan de schermindeling zelf bepalen, met weergave van max. acht verschillende datavelden, een hoogte- of een kaartweergave. Het toestel wordt bevestigd op de stuurspil of op het stuur zelf en kan gemakkelijk worden meegenomen op het einde van een training.

De Edge is een flexibel toestel, voor korte of lange fietstochten. Hij kan tot 13.000 trackpunten - met hoogte - opslaan per track, op elk punt van de trip. (De Edge 205 bepaalt uw hoogte met behulp van de GPS positie). Aan de hand van deze hoogtegegevens kan de wielrenner gemakkelijk zijn snelheid, cadans en hartritme in verhouding tot het hoogteprofiel evalueren, bij de analyse na de training.

De Edge is instelbaar dankzij verschillende innovatieve functies:

 • Workouts:
  Ontwerp workouts in verschillende stappen, op basis van tijd, afstand, calorieverbruik of hartslag. Bepaal uw doelstelling: snelheid, calorieŽn, cadans en hartslag (enkel Edge 305CAD en 305HR, respectievelijk).
 • Virtuele Partner:
  Fiets samen met uw virtuele trainingpartner, die u continu feedback geeft. U ziet een digitale fietser (met ingesteld tempo) meerijden, die — vergeleken met uw real-time snelheid — voor of achter u fietst.
 • Wedstrijden:
  Met deze innovatieve nieuwe functie kunt u racen tegen een opgenomen wedstrijd, met op elk punt ingestelde snelheden of navigeren volgens een gloednieuwe route. Combineer de functies Wedstrijden en Virtuele Partner en race tegen een tegenstander die zijn snelheid varieert tijdens beklimmingen en in lastige bochten.
 • Fietscomputer:
  Op het instelbare fietscomputerscherm ziet u maximum acht datavelden. De gebruiker kan de grootte en de positie van de gegevens instellen.
 • Auto Pauze:
  Pauzeert de timer als uw snelheid daalt onder een ingestelde drempel.
 • Alarmen:
  Programmeer alarmsignalen die weerklinken als u traint buiten een ingesteld bereik van snelheid, hartslag of cadans. U kunt ook een signaal instellen dat weerklinkt als een bepaalde tijd of afstand wordt bereikt .

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW