balk01
Garmin Drivesmart 60LM

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 12 Oct, 2017

Garmin DriveSmart 60LM

Garmin DriveSmart 60LM
West-Europa

Artikel nummer: 010-01540-2C

Bij ons: € 239,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare toestellen

Garmin DriveSmart 60LM: geavanceerde navigatie met smart functies

 • GPS-navigatietoestel met helder scherm van 6,0 inch met tweevoudige oriëntatie en zoomgebaren
 • Gedetailleerde kaarten van West-Europa met gratis levenslange¹ kaartupdates
 • Garmin Traffic Live via SmartphoneLink direct op de Garmin DriveSmart 60LM - overal waar je dat nodig hebt!
 • Waarschuwingen voor de bestuurder voor veiliger rijden, inclusief naderende scherpe bochten, schoolzones, gewijzigde maximumsnelheid en meer
 • Aanpasbare smartphone meldingen4 om oproepen, sms-berichten en andere app-waarschuwingen op het scherm van de Garmin DriveSmart 60LM weer te geven

Handige waarschuwingsfuncties voor het dagelijkse verkeer

Het Garmin DriveSmart 60LM GPS-navigatietoestel is voorzien van waarschuwingsfuncties om de bestuurder tijdig te attenderen op mogelijke gevaren en veiliger rijgedrag te bevorderen. De bestuurder wordt bijvoorbeeld gewaarschuwd voor scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen en overstekend wild. Bovendien waarschuwt de Garmin DriveSmart 60LM als je van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer inrijdt en als je schoolzones nadert. Je ontvangt waarschuwingen als je roodlichtcamera's en flitsers5 nadert en om je te attenderen op naderende verkeersopstoppingen6. Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid7 je op mogelijke rustplaatsen om na urenlang rijden een pauze te nemen. De functie Verderop attendeert je in de kaartweergave voor naderende servicepunten of mijlpalen, zoals landsgrenzen.

Garmin DriveSmart 60LM     Garmin DriveSmart 60LM     Garmin DriveSmart 60LM

Uitgebreide slimme functies

Synchroniseer een toestel met Bluetooth functionaliteit, zoals een smartphone, met Garmin DriveSmart 60 LM om handsfree te bellen en smartphone meldingen te ontvangen op het Garmin DriveSmart scherm. Ontvang oproepen, sms-berichten en agendameldingen zonder ooit je handen van het stuur te hoeven halen om de telefoon te pakken. Houd je aandacht op de weg terwijl je direct op het scherm van het navigatietoestel smartphonemeldingen ontvangt om je op de hoogte te houden.
Download voor real-time informatie, zoals weerberichten en verkeersinformatie, de mobiele app Smartphone Link8 om de Garmin DriveSmart 60LM te koppelen met een compatibele smartphone.

    Garmin DriveSmart 60LM     Garmin DriveSmart 60LM     Garmin DriveSmart 60LM

Gemakkelijk navigeren over ingewikkelde knooppunten

Active Lane Guidance met gesproken aanwijzingen zorgt dat je elke afslag en elk knooppunt veilig kunt nemen. Als je de afslag of het knooppunt nadert, geeft een animatie van de situatie met fel gekleurde pijlen aan welke rijbaan je moet nemen om de route te vervolgen. Op vriendelijke toon krijg je extra aanwijzingen. Met Bird's Eye knooppuntbeeld kun je de situatie bij knooppunten als het ware van bovenaf overzien. En de functie photoReal knooppuntbeeld geeft een realistische weergave van knooppunten op de route, inclusief het omliggende landschap.

    Garmin DriveSmart 60LM     Garmin DriveSmart 60LM     Garmin DriveSmart 60LM

Garmin DriveSmart 60LMGarmins beste verkeersinformatiesysteem

Garmin LIVE Traffic via SmartphoneLink biedt optimale dekking, zodat je overal waar je dit nodig hebt verkeersinformatie kunt ontvangen*. je kunt nu niet meer aankomen met het excuus dat je in de file hebt gestaan door wegwerkzaamheden, een ongeluk, de spits of een spookrijder. De informatie wordt elke minuut bijgewerkt, zodat je precies weet waar files zijn en hoe lang ze duren, en er wordt een alternatieve route geboden, zodat je rustig kunt blijven rijden. Koppel de Garmin DriveSmart 60LM aan je compatibele telefoon gewoon via Bluetooth3. Je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten van mobiel bellen, tethering is niet nodig. (In sommige landen is mogelijk een abonnement vereist).

Garmin DriveSmart 60LMAanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten

De Garmin DriveSmart 60LM is voorzien van Garmin Real Directions™ met nieuwe "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen", gemakkelijk te begrijpen, vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriëntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten (bijvoorbeeld "Sla rechtsaf na het rode gebouw" of "Sla linksaf na de McDonalds"). Het toestel kan dankzij Foursquare® putten uit een database met miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten.

Altijd precies de juiste locatie vinden

De functie Direct Access in de Garmin DriveSmart 60LM vereenvoudigt de navigatie naar bestemmingen in grote complexen, zoals luchthavens en winkelcentra, en wijst je de weg binnen zo'n grotere locatie. Als je naar een winkelcentrum navigeert, verschaft Direct Access aanvullende informatie over de locatie van bepaalde winkels. Bijvoorbeeld "Aangekomen bij Lake Side. Debenhams bevindt zich op de bovenverdieping."
Garmin DriveSmart 60LM
Gemakkelijker zoeken, sneller gevonden

De Garmin DriveSmart 60LM heeft een zoekveld waarmee u vanaf één locatie gemakkelijk adressen en miljoenen nuttige punten kunt vinden. Je voert gewoon een categorie (zoals "pizza"), een heel adres of een naam ("Starbucks") in en de Garmin DriveSmart 60LM produceert snel resultaten. In geval van een typefout biedt de Garmin DriveSmart 60LM meerdere zoekresultaten die overeenkomen met de zoekterm die u hebt ingevoerd. Als je bijvoorbeeld "MacDonalds," zoekt, krijg je resultaten voor zowel "MacDonalds" als "McDonalds".

Garmin DriveSmart 60LMVoeg een camera toe aan de Garmin DriveSmart 60LM

Voor een volledige navigatie-oplossing kun je de Garmin DriveSmart 60LM koppelen met de BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera (apart verkrijgbaar; installatie door een installateur wordt aanbevolen). Als de camera is aangesloten, zie je bij achteruitrijden direct op het scherm van de Garmin DriveSmart 60LM of zich achter je voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden. Voor het vervoer van een baby of peuter kun je een Garmin babyCam™ toevoegen aan het navigatietoestel. Garmin babyCam is een videomonitor voor in de auto waarmee jedirect op het scherm van je navigatietoestel "on demand" je passagiertje(s) op de achterbank kunt zien.

OPMERKING: In sommige landen is het gebruik van camera's in de auto gereguleerd of verboden. Het is uw verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van en te handelen in overeenstemming met toepasselijke privacy-wet- en regelgeving betreffende het gebruik van camera's in rechtsgebieden waar u een dergelijke camera wilt gaan gebruiken.

Toestelbeheer met één druk op de knop

Gebruik Garmin Express™ om de Garmin DriveSmart 60LM up-to-date te houden. Met Garmin Express kun je eenvoudig kaarten en software bijwerken, favorieten van en naar toestellen overdragen, en gratis aangepaste voertuigpictogrammen en stemmen installeren.

¹Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Maps
²Voorwaarden en bepalingen voor Lifetime Traffic
³ Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar). Zie Garmin.com/ble
4Als u smart notifications wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar)
5Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
6Vereist dat gebruikers harder dan 95 km/u rijden bij het naderen van langzaam rijdend of stilstaand verkeer.
7U ontvangt de vermoeidheidswaarschuwing nadat u lange perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route.
8Data-abonnementskosten zijn mogelijk van toepassing. Er is mogelijk een abonnement vereist.
*Voorzien van Location Referencing technologie en TPEG, die betere dekking bieden dan standaard verkeersinformatiediensten die zijn beperkt tot TMC-locaties. TPEG is het nieuwste traffic protocol, de nieuwe standaard voor verkeersinformatie en voldoet aan de hoogste specificaties voor de overdracht van geavanceerde, wereldwijde verkeersinformatie.
Het Bluetooth® woordmerk is eigendom van Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® en de Foursquare® logo's zijn geregistreerde handelsmerken van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin DriveSmart 60LM
 • Levenslange kaartupdates¹
 • Voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids

Accessoires

Hardcase 6 inch

Hardcase voor
6 inch navigators

Bij ons €

Garmin draagtas voor 6 inch navigators

Bij ons €

1_s300

Garmin zuignapsteun met grote zuignap

Bij ons €

Dashboardschijf groot en klein

Dashboardschijf groot en klein
 

Bij ons €

brodit_175

Brodit houder Nuvi/Zumo
 

Bij ons €

010-11952-00

Garmin luchtroostersteun
 

Bij ons €

1_s300

Garmin dashboardhouder Nuvi/Zumo

Bij ons €

Teqmount_beanbag

Teqmount beanbag

Bij ons €

Bundelprijs bij aanschaf Drive: €

accessoires

Voor meer accessoires klikt u op de button accessoires

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 17 x 9,4 x 1,9 cm
 • Schermgrootte, BxH: 13,6 x 7,2 cm; 15,4 cm (6,1 inch) diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 800 x 480 pixels
 • Type scherm: WVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting
 • Gewicht: 241 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Maximaal 1 uur
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf geïnstalleerde wegenkaarten:ja
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Geïntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (je eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Garmin Real Directions™ aanwijzingen op basis van oriëntatiepunten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW