Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dÚ specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

€ 329,95     € 299,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor de leverbare toestellen

Omschrijving

Garmin DriveLuxe 51LMT-S: Premium GPS-navigatietoestel met slimme functies

 • Premium 5-inch GPS-navigatietoestel met capacitief touchscreen en een elegant metalen ontwerp en een veilige magnetische steun voor eenvoudige bevestiging
 • Lifetime Maps1 Europa vooraf ge´nstalleerd
 • Biedt real-time services2 zoals live verkeers- en parkeerinformatie3
 • Bellen met Bluetooth®4, smartphone meldingen5 en spraakgestuurde navigatie
 • Ingebouwde Wi-Fi® voor eenvoudige kaart- en software-updates

garmin_driveluxe_51LMT-S

Een luxe ontwerp, maar ook gemak en smart functies achter het stuur met Garmin DriveLuxe 51LMT-S . Dit premium GPS-navigatietoestel bevat een groot aantal smart mogelijkheden, zoals Bluetooth handsfree bellen4 en live services — allemaal in een strakke, metalen behuizing met een handige magnetische steun. Bekijk de aanwijzingen duidelijk in ÚÚn opzicht op het glazen scherm met hoge resolutie en capacitief touchscreen, en zoom in met je vingers als je het wat dichterbij wilt zien. De Garmin DriveLuxe 51LMT-S wijst de weg. Je hoeft alleen maar te rijden.

Live services voor de Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Wees files voor met tijdbesparende alternatieve routes of door ze volledig te vermijden. Bespaar ook tijd door de live-informatie, je hoeft niet meer naar een parkeerplaats te zoeken. Download voor verkeerswaarschuwingen, relevante omleidingen en actuele weersverwachtingen de Smartphone Link app, waarmee je de Garmin DriveLuxe 51LMT-S kunt koppelen aan een compatibele smartphone. Wanneer je de bestemming nadert, heb je geen parkeerstress meer omdat je de tarieven en beschikbaarheid van parkeerplaatsen kunt bekijken. De Smartphone Link app heeft ook LiveTrack▓, waarmee je als bestuurder de locatie kunt delen zodat je vrienden jouw locatie kunnen volgen, of je nu boodschappen in het dorp doet of een lange reis maakt.

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Wees slim met smart connectivity

Zodra je een smartphone met Bluetooth laat synchroniseren met de Garmin DriveLuxe 51LMT-S krijg je geweldige functies waardoor je verbonden kunt blijven terwijl je je handen aan het stuur kunt houden. Bel handsfree en ontvang instelbare smartphone meldingen op het scherm van je navigatietoestel. Hierdoor kun je inkomende oproepen, sms-berichten en agendameldingen zien zonder dat je je telefoon hoeft te pakken.

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Garmin DriveLuxe 51LMT-SSpraakgestuurde navigatie

Aanwijzingen nodig? Zeg het gewoon. De Garmin DriveLuxe 51LMT-S heeft spraakbesturing die reageert op jouw commando's en vervolgens een route uitstippelt naar de bestemming.

Wi-Fi houdt je up-to-date

We maken het makkelijk om kaarten en software bij te werken met de ingebouwde Wi-Fi van het Garmin DriveLuxe 51LMT-S navigatietoestel. Zodra er een nieuwe update beschikbaar is en je met jouw draadloze thuisnetwerk bent verbonden, ontvang je automatisch een melding op het scherm. Daarna kun je het toestel aansluiten op een stopcontact en het laten bijwerken via de Wi-Fi terwijl het opgeladen wordt. Vervolgens kun je weer met een gerust hart de weg op.

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken jouw omgeving

Om veiliger te rijden en je omgevingsbewustzijn te vergroten, biedt de Garmin DriveLuxe 51LMT-S waarschuwingen voor de bestuurder voor scherpe bochten, wijzigingen in de maximumsnelheid, spoorwegovergangen en dierenoversteekplaatsen. Bovendien zal het navigatietoestel je waarschuwen als je in de verkeerde rijrichting rijdt op een eenrichtingsweg en als je in de buurt bent van scholen of in schoolzones. Ontvang meldingen voor flitspalen6 in de buurt en zelfs vermoeidheidswaarschuwingen7 die aangeven dat je misschien even moet pauzeren nadat je meerdere uren hebt gereden.

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Garmin DriveLuxe 51LMT-SMeer navigatie van een Garmin Smartwatch

Als je dit navigatietoestel koppelt met een compatibele Garmin smartwatch (apart verkrijgbaar), dan kun je de navigatie direct op de pols ontvangen, zelfs nadat je de auto hebt geparkeerd en naar de bestemming loopt. Je krijgt ook handige waarschuwingen voor bestuurders op het horloge. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het zoeken naar de auto op een volle parkeerplaats; je smartwatch laat met een kompas de route van het geparkeerde voertuig naar de bestemming zien en vice versa.

Ongevalmeldingen

Geef jezelf en je geliefden wat gemoedsrust door te weten dat ze meteen op de hoogte worden gesteld als er zich een ongeval heeft plaatsgevonden. Voer een gewenste contactpersoon in en ze zullen automatisch een sms4 ontvangen, behalve als je het verzenden van het bericht voortijdig stopt. In de sms-melding staat een koppeling naar een kaart met de locatie waar het ongeval plaatsvond.

Je reis wordt beter dankzij TripAdvisor®

Als je de omgeving niet kent, is het fijn om iets te hebben dat je in de juiste richting wijst. Daarom zit er nu TripAdvisor op de Garmin DriveLuxe 51LMT-S navigatietoestel. Bekijk beoordelingen voor nuttige punten op je reis, zoals hotels, restaurants en attracties, langs de route of in de buurt van de bestemming. Garmin laat vanaf de grootste reiswebsite ter wereld direct in de auto de plekjes zien die de hele reis deel laten uitmaken van de bestemming. Vind ook nieuwe attracties met de ingebouwde Reisplanner, die het reizen leuker maakt door onderweg interessante plaatsen aan te wijzen.

Garmin DriveLuxe 51LMT-S

Garmin DriveLuxe 51LMT-SVriendelijke begeleiding van Garmin Real Directions™

Ervaar gebruiksvriendelijke gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen van de Garmin DriveLuxe 51LMT-S met Garmin Real Directions. Deze eenvoudig te begrijpen rij-aanwijzingen gebruiken herkenbare opvallende punten, gebouwen en verkeerslichten in aanvulling op gesproken straatnamen, waardoor je begeleid wordt alsof je beste vriend naast je zit. Je hoeft niet meer te zoeken naar die moeilijk leesbare straatnaamborden. Luister gewoon naar Garmin Real Directions: 'Sla linksaf na het tankstation' of 'Sla rechtsaf na het rode gebouw'. Instructies volgen was nog nooit zo eenvoudig.

Werkt met Garmin achteruitrijcamera

Voor een complete navigatieoplossing, kan de Garmin DriveLuxe 51LMT-S worden gekoppeld met de BC™ 30 draadloze achteruitrijcamera (wordt apart verkocht; Garmin DriveLuxe 51LMT-Sprofessionele installatie aanbevolen). Als de camera is aangesloten, ziet je bij achteruitrijden direct op het scherm van de Garmin DriveLuxe 51LMT-S of zich achter je voertuigen, voetgangers of andere obstakels bevinden.

Kaarten van hoge kwaliteit

De kwaliteit van kaartgegevens kan het verschil maken tussen je bestemming vinden en verdwaald raken. De kaartgegevens van HERE zijn van hoge kwaliteit, waardoor Garmin je altijd kan voorzien van de informatie die je nodig hebt, wanneer je deze nodig hebt. Zo heb je minder kans op vertragingen en zit je minder lang in de auto.

1Lifetime Maps - voorwaarden en bepalingen
2Als u toegang wilt krijgen tot live-informatie, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
3Parkeerinformatie is beschikbaar voor de meeste stadscentra. Voor meer details over de dekking gaat u naar parkopedia.com.
4Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
5Als u smartphone meldingen wilt ontvangen op uw navigatietoestel, moet u de gratis Smartphone Link app downloaden. Uw provider kan kosten voor het gebruik van mobiele data in rekening brengen. Neem contact op met uw serviceprovider voor mobiele telefonie voor meer informatie over tarieven voor mobiele data-abonnementen. Smartphone met Bluetooth vereist (apart verkrijgbaar).
6Waarschuwingen voor roodlichtcamera's en flitsers zijn niet beschikbaar in alle regio's.
7U ontvangt een vermoeidheidswaarschuwing nadat u lange perioden achter elkaar hebt gereden zonder lange stops op de route

© 2017 TripAdvisor LLC. Alle rechten voorbehouden. Het merk en de logo's van Bluetooth® zijn het eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en voor elk gebruik van het merk en de logo's is een licentie verkregen door Garmin. Wi-Fi® is een geregistreerd handelsmerk van Wi-Fi Alliance. Foursquare® is een geregistreerd handelsmerk van Foursquare Labs, Inc.

In de doos

 • Garmin DriveLuxe 51LMT-S
 • Levenslange kaartupdates╣ en live verkeersinformatie▓
 • Voertuigvoedingskabel
 • Zuignapsteun met magnetische houder voor voertuig
 • USB-kabel
 • Snelstartgids

Specificaties

Uitvoering en prestaties

 • Fysieke afmetingen: 14,1 x 8,02 x 1,58 cm
 • Schermgrootte, BxH: 11,1 x 6,6 cm; 12,9 cm (5,1 inch) diagonaal
 • Schermresolutie, BxH: 800 x 480 pixels
 • Type scherm: Glazen WVGA TFT-kleurenscherm met witte schermverlichting, multi-touch en tweevoudige oriŰntatie
 • Gewicht: 231 g
 • Batterij: Oplaadbare lithium-ion
 • Batterijlevensduur: Maximaal 1 uur
 • Hoogwaardige ontvanger: ja

Kaarten en geheugen

 • Vooraf ge´nstalleerde wegenkaarten: ja van Europa
 • Inclusief levenslang gratis kaartupdates: ja
 • Ge´ntegreerd geheugen: Intern solid state
 • Geschikt voor gegevenskaarten: microSD™ kaart (niet meegeleverd)
 • Eigen nuttige punten (eigen nuttige punten toevoegen): ja
 • Waypoints/favorieten/locaties: 1000

Navigatiefuncties

 • Straatnamen uitspreken (bijvoorbeeld: Sla over tweehonderd meter rechtsaf de Hoofdweg in): ja
 • Spraakgestuurde navigatie (bediening met gesproken opdrachten): ja
 • Compatibel met FM-verkeersinformatie: ja
 • Lifetime traffic updates (ontvang gratis lifetime traffic updates): Ja
 • Rijbaanassistent (leidt je naar de juiste rijbaan tijdens de navigatie): ja
 • Junction view (toont borden bij afslagen): ja
 • Vermijden tijdens route (bijvoorbeeld snelwegen, tolwegen): ja
 • Draadloze Bluetooth® technologie: ja
 • Maximumsnelheidweergave (geeft de maximumsnelheid weer voor de meeste snelwegen in Europa): ja
 • Afrit met diensten (laat zien welke diensten beschikbaar zijn langs de snelweg): ja

Aanvullend

 • Reisplanner: Ja
 • Reislog: Ja
 • Magnetische steun met stroomvoorziening: Ja
 • Ingebouwde dash cam: Nee
 • Waarschuwingen om de bestuurder te attenderen op naderende scherpe bochten, schoolzones, roodlichtcamera's, flitsers en meer: Ja
 • Camera-ondersteunde functies voor Waarschuwen voor kop-staartbotsingen, Waarschuwen bij rijbaan wisselen, Assistentie bij parkeren in garage, "Go" Alert en Garmin Real Vision™: Nee
 • Garmin Real Directions™ aanwijzingen op basis van oriŰntatiepunten: Ja
 • Foursquare nuttige punten: Ja

Laatste wijziging: 20 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px