Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

dakota-10-cf-md
dakota-20-cf-md

Garmin Dakota 10 en 20: betaalbare en eenvoudig te gebruiken touchscreen GPS-handhelds

Voor avontuur buiten de gebaande wegen

Houten, 1 juli 2009 - Garmin kondigt de Dakota 10 en Dakota 20 handheld GPS-navigators aan, de nieuwste uitbreiding op haar outdoor assortiment. Deze robuuste, waterbestendige toestellen beschikken over een hooggevoelige GPS ontvanger en een kleuren aanraakscherm. De Dakota's worden geleverd met een wereldwijde basiskaart en zijn compatibel met de Garmin City Navigator wegenkaarten voor afslag-voor-afslag aanwijzingen op de weg, de Onroute fietskaart, BlueChart g2, Nederland Binnenwateren en natuurlijk met topografische kaarten, zoals OnRoute Topografische wandelkaart Nederland.

Remco Flikweert, commercieel manager van Garmin (Nederland): "De betaalbare Dakota serie is perfect om mee op pad te nemen voor wandelaars, mountainbikers en geocachers. Wie in eigen land blijft, kan met de Dakota avontuurlijke tochten maken in de natuur, van de Veluwe tot het park om de hoek. Met zijn robuuste behuizing, compacte afmetingen en eenvoudige interface is de Dakota een enorm veelzijdige GPS handheld."

De nieuwe Garmin Dakota heeft een hooggevoelige GPS-ontvanger met HotFix™, die zelfs in dicht loofbos of tussen hoge gebouwen optimaal presteert. Hierdoor haalt de Dakota vlot belangrijke satelliet-informatie op, die wordt gebruikt voor een snelle positiebepaling. Het intern geheugen van 850 MB biedt plaats aan optionele cartografie plus 1.000 waypoints, 50 routes, 2000 geocaches en een actieve tracklog van maximaal 10.000 punten en 200 tracks.

Het kleuren aanraakscherm kun je zelfs met een handschoen bedienen en het menu is gebaseerd op de innovatieve interface van de Garmin Oregon serie. Het scherm heeft een diagonaal van 6,6 centimeter en is onder alle omstandigheden makkelijk af te lezen en te gebruiken. Het toestel reageert direct op de aanraking en is tegelijkertijd goed bestand tegen buitengebruik. De Dakota weegt slechts 190 gram, werkt tot 20 uur op slechts twee AA-batterijen en kan via USB eenvoudig aangesloten worden aan de PC of de Mac. Door de compacte afmetingen past de Dakota zowel makkelijk in de hand als in een jaszak.

De Dakota 20 heeft nog een aantal extra opties, waaronder een barometrische hoogtemeter en een microSD uitsparing voor geheugenkaart met kaartmateriaal en/of extra opslagmogelijkheden. Het toestel communiceert draadloos met compatibele toestellen uit de Dakota, Oregon, Colorado en Foretrex serie. Het uitwisselen van waypoints, tracks, routes en geocaches is hierdoor zeer eenvoudig. Tenslotte beschikt de Dakota 20 nog over een elektronisch kompas met drie assen, dat de positie ook weergeeft als de gebruiker stilstaat en/of het toestel niet horizontaal houdt.

Geocachen met de Dakota serie is leuk en eenvoudig. Tot 2.000 caches kunnen worden gedownload naar het toestel. Premium members van Geocaching.com kunnen hierbij direct informatie over de locatie, het terrein, de moeilijkheid, de hints en een beschrijving opslaan. Papieren naslagwerk en handmatig ingevoerde coördinaten zijn niet meer nodig!

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px