balk01
Garmin BC 20

 

Garmin dealer

Laatste wijziging: 12 Oct, 2017

Garmin BC 20

Garmin BC 20 draadloze achteruitrijcamera

Artikel nummer: 010-12043-01

Bij ons: € 149,-

Niet meer leverbaar

Probleemloos achteruitrijden met de Garmin BC 20 draadloze achteruitrijcamera. Deze camera werkt samen met de Garmin Camper 760LMT-D en geeft draadloos beelden weer op het navigatietoestel. Ontdek gemakkelijk andere voertuigen, voetgangers en andere obstakels op het scherm terwijl je achteruit rijdt met de camper of vrachtauto. De zender verstuurt camerabeelden naar de ontvanger in de steun van je navigatietoestel tot een afstand van 10 m. Het bereik kan verschillen afhankelijk van de installatie. Voor sommige voertuigen is mogelijk een verlengsnoer vereist (apart verkrijgbaar).

Wij raden aan de BC 20 door de dealer te laten installeren, of je kunt de camera zelf bevestigen op de achterzijde van het voertuig en het toestel verbinden met een voedingsbron, bijvoorbeeld de achteruitrijlichten. De Garmin BC 20 is robuust genoeg voor zelfs de zwaarste weersomstandigheden.

Met een simpele druk op de knop schakel je tussen camera- en navigatiemodus. Als de camera van stroom wordt voorzien via het achteruitrijlichten, kan het navigatietoestel automatisch camerabeelden weergeven telkens wanneer je het voertuig in zijn achteruit zet (en terugschakelen naar de navigatiemodus wanneer je de versnelling in zijn vooruit zet.)

2

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW