Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Heel vaak krijgen wij de vraag of de flitspalen ook in het kaartmateriaal zijn opgenomen. Dit is niet het geval, een dergelijke database zou ook erg snel verouderd zijn dus ook niet zinvol. Bovendien denken wij dat juist de mobiele controleposten veel "gevaarlijker" zijn. Dat is echter een erg dynamische lijst en zonder continue update niet betrouwbaar.

Om toch aan de vraag te voldoen, ook omdat veel concurenten het wel hebben heeft Garmin in de C-serie (C320,C330 en C340) de mogelijkheid van een dergelijke database toegevoegd.

De software gaat behoorlijk intelligent met de gegevens om. Bij elke entry met een flitspaal is namelijk de maximum toegestane snelheid opgenomen en alleen wanneer we boven deze snelheid rijden komt er een melding. Ook is het mogelijk om bij elke paal op een van tevoren ingestelde afstand een melding te geven.

Op verzoek laden wij nu bij aflevering de meest recente versie van het flitspalenbestand van de Benelux in het toestel. Misschien ten overvloede, maar het gebruik is op eigen risico en wij staan niet in voor de volledigheid en juistheid van de database.

Het aantal eigen POI's (bv flitspalen) lijkt enorm. We hebben als test ruim 5000 stuks geladen nog zonder het maximum te bereiken.

Schermafdruk van roodlicht camera en flitspaal melding op een c320

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px