Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_uit_productie

Bel ons: 088-0226900

Garmin-NL_binnenwateren-box
Garmin-NL_binnenwateren_nuvi550

Binnenwater kaart op een Nuvi 550

(m)SD-versie binnenwateren kaart Nederland

Prijs: € 125,-

Niet meer leverbaar, klik hier voor alternatieven

Garmin wijst nu ook de weg op de Nederlandse binnenwateren

Houten, 25 mei 2009 - Garmin (Nederland) kondigt Nederland Binnenwateren aan, de eerste digitale waterkaart met de binnenwateren van Nederland. Deze digitale vectorkaart op (micro)SD toont de voor jachten en sloepen bevaarbare binnenwateren, van stadsgrachten tot rivieren, de Waddenzee, het IJsselmeer en de Zeeuwse wateren. Daarnaast geeft Nederland Binnenwateren ook alle informatie over het vaargebied, zoals de openingstijden van sluizen en bruggen, bezienswaardigheden en dieptelijnen. De kaart is geschikt voor op de waterdichte nüvi 550 autonavigator, handheld GPS-navigators - met (micro)SD-geheugenkaartuitsparing - en Garmin maritieme plotters.

"Wij hebben nu dé oplossing voor mensen die willen recreëren op het water, met bijvoorbeeld een sloep of plezierjacht, en die - net als op het land- precies willen weten waar zij zich bevinden en waar zij wel of niet naar toe kunnen gaan," zegt Remco Flikweert, commercieel manager van Garmin (Nederland), "Nederland Binnenwateren kan gebruikt worden in diverse Garmin navigators. Een erg interessante combinatie met deze waterkaart is de Garmin nüvi 550. Dit waterdichte navigatiesysteem kan niet alleen in de auto of op de fiets de weg wijzen, maar nu dus ook op het Nederlandse binnenwateren."

Samenwerking met Koninklijk Nederlands Watersport Verbond

Nederland Binnenwateren is gebaseerd op de uiterst gedetailleerde Vaaratlassen van EuroCartografie in samenwerking met het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV). Het enige wat de gebruiker hoeft te doen, is het (micro)SD kaartje van Nederland Binnenwateren in het compatibele toestel te plaatsen. Vervolgens geeft het Garmin-toestel precies weer waar de gebruiker vaart en wat er zich in de nabije omgeving bevindt. Met een druk op de knop wordt extra informatie over bruggen, havens en boeien weergegeven.

De (micro)SD kaart Nederland Binnenwateren van Garmin (Nederland) is vanaf nu verkrijgbaar en wordt geleverd met een SD adapter.

Nederland%20Binnenwateren_thumb_150x
Nederland_Binnenwateren_achterkant_thumb_150x
61_oregon_thumb_150x
GPSMAP_520_thumb_150x
GPSMAP_620_thumb_150x

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px