Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_smartphone_reparaties

Bel ons: 088-0226900


Smartphone reparaties

WayPoint Smart Repair

Bij WayPoint Smart Repair in Notter kun je terecht zonder afspraak. We gebruiken voor onze reparaties zoveel mogelijk originele onderdelen. De meeste reparatie zijn uit te voeren binnen 30-45 minuten, mits het onderdeel op voorraad is. We hebben een comfortabele wachtruimte en de koffie staat uiteraard klaar.

Woon je niet in de buurt van onze winkel in Notter? Het is ook mogelijk om je toestel ter reparatie aan te bieden in één van onze andere winkels. Wij sturen het toestel naar WayPoint Smart Repair in Notter en zorgen ervoor dat het toestel zo spoedig mogelijk weer terug komt. Daarnaast is het ook mogelijk om je toestel op te sturen naar WayPoint Smart Repair in Notter. De verzendkosten voor het retoursturen van je gerepareerde toestel zijn dan € 7,50. Je kunt het toestel verzenden naar: WayPoint Smart Repair, Rijssensestraat 170, 7642NN Notter.

Bij WayPoint Smart Repair werken we zoveel mogelijk met originele onderdelen en onze medewerkers zijn getraind in het repareren van jouw iPhone.

We werken met all-in prijzen, dit houdt in dat de prijzen inclusief montagekosten en onderdelen zijn.

smartphone_reparaties

Laatste wijziging: 11 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px