Informatiebalk
Schuberth SC1

 

Laatste wijziging: 23 Jun, 2017

Schuberth C4 aanbieding
vestigingen2017

Schuberth SC1Schuberth SC1

Voor de Schuberth C4 en Schuberth R2 heeft Schuberth in samenwerking met Sena het SC1 systeem ontwikkeld. Het inbouwen van de set is erg eenvoudig. De beide helmen zijn al voorzien van de antenne, microfoon en speakers. Bij de Schuberth C4 heb je daarbij het voordeel dat je geen grote beugelmicrofoon voor je mond hebt. Het systeem bestaal uit twee onderdelen, het Bluetooth kastje zelf waar alle intelligentie in zit en de accu. Voor beide onderdelen is al een ruimte in de helm aanwezig waar je deze eenvoudig in klikt. Eenmaal ingebouwd zie je niks meer terug van het systeem. Opladen gaat met een microUSB kabel. Door het modulaire systeem is het zelfs mogelijk om onderweg een accu te wisselen, alhoewel dit niet snel nodig zal zijn i.v.m. de prima accuduur.

Er zijn 2 versies van de Schuberth SC1, de Schuberth SC1 standard en Schuberth SC1 advanced. Kijk voor meer informatie ook hier.

De verschillen staan in onderstaande tabel

 

SC1 standard

SC1 advanced

Prijs

€ 199,95

€ 299,95

Spreektijd

tot 9 uur

tot 16 uur

Max afstand

tot 1000 meter

tot 1600 meter

Music sharing

nee

ja

FM-radio

nee

ja

Zoals aangegeven is het systeem ontwikkeld in samenwerking met Sena, de systemen hebben veel overeenkomsten met de populaire Sena 10S. Een aantal andere aanwezige functies bij beide systemen zijn:

  • Standby tijd van 1 week
  • Intercom conference mode tot 4 deelnemers
  • Bluetooth 4.1
  • Koppelen van 2 Bluetooth apparaten mogelijk
  • Automatische volume aanpassing
  • Oplaadtijd 3 uur
  • Mobiele app beschikbaar voor iOS en Android

Zodra er meer bekend is over dit nieuwe systeem wordt deze pagina aangevuld. De Schuberth SC1 wordt in april 2017 verwacht.


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW