Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dé specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_algemeen

Bel ons: 088-0226900


Power Bank

Power bank, accupack of mobiele oplader

Tegenwoordig hebben we allerlei apparatuur bij ons die voorzien is van een accu. Wanneer je een stopcontact in de buurt hebt kun je eenvoudig bijladen, maar dat is niet altijd het geval. Gelukkig zijn hier handige oplossingen voor. Je komt verschillende termen tegen, mobiele opladers, accupacks, power banks . Voor het gemak hebben wij het over een power bank. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Bij aanschaf moet er rekening gehouden worden aan de capaciteit, gewicht, uitgangsspaning, aantal aan te sluiten apparaten enz. We hebben een aantal verschillende varianten opgenomen in ons assortiment. We proberen zo goed mogelijk aan te geven wat nu de voor- en nadelen zijn van de verschillende oplossingen. Daarnaast hebben we ook verschillende oplossingen voor het opladen van de power bank. Dit kan ook op verschillende manieren. Een stopcontact is natuurlijk het simpelste, maar ook onderweg zijn er oplossingen. Denk hierbij aan opladen in de auto of op de motor, maar ook opladen met behulp van zonne-energie is mogelijk.

De onderstaande power banks hebben wij momenteel in ons assortiment:
 

WakaWaka

WakaWaka Base

 

 

 

WakaWaka Base 5

 

 

 

Jupio

Jupio Power Vault 12000

 

 

 

Power Vault 12000

 

 

 

Interphone

Interphone Power bank Adventure 9000

 

 

 

Power bank Adventure 9000

 

 

 

Soulra

Soulra Boost 8400 zwart

 

 

 

Boost 8400 zwart

 

 

 

Er spelen meerdere factoren een rol bij het uitzoeken van een power bank. Je zou kunnen denken dat hoe hoger de capaciteit is des te interessanter is de Power Bank, maar het nadeel van meer capaciteit is dat de power bank ook groter en zwaarder is. Ga je een trip maken waarbij iedere gram telt, dan zul je hier anders tegen aan kijken dan wanneer je met de motor op pad gaat.
Hoeveel apparaten wil je tegelijk op kunnen laden? Heb je meerdere apparaten maar beschikt je Power Bank maar over 1 aansluiting dan zul je na een paar uur moeten wisselen. Er zijn Power Banks die meerdere aansluitingen hebben zodat je 2 apparaten gelijktijdig op kunt laden. Daarnaast zijn er varianten die ook nog tegen vocht kunnen. Alle bovenstaande Power Banks worden geleverd zonder netadpater, opladen gaat door middel van een USB kabel en in de meeste gevallen kan de oplader van een mobiele telefoon gebruikt worden.

 

Prijs

Capaciteit

Gewicht

Aantal USB poorten

Bijzonderheden

Jupio Power Vault 12000

€ 69,95

12000 mAh

250 gram

2

Hoge capaciteit

Interphone Powerbank 9000

€ 70,-

9000 mAh

220 gram

1

Waterdicht IP67

Laatste wijziging: 14 Sep, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px