M: Garmin Oregon 600

Printen
Oregon 600 met ervaring. Los toestel
Verkoopprijs: € 120,00
Productomschrijving / inhoud verpakking:


Dit toestel heeft al wat avonturen mee gemaakt. Zijn eerste eigenaar heeft er duizenden Geocaches mee gevonden. Daarna heeft het een tijd dienst gedaan als verhuur toestel. Aangezien de grote evenementen voorlopig even niet door gaan ruimen we een deel van deze toestellen op zodat u er kleinschalig en op 1,5m afstand mee aan de slag kan.

Op het toestel is de Freizeitkarte van de Benelux geladen. Dit is een wandel en fietskaart. Maar natuurlijk kan je ook zelf de (nieuwere) opensource kaarten in dit toestel laden.

Er zit een klein (256MB) Micro SD kaartje ruim 180 wandelingen in Nederland

Je kunt er meteen mee aan de slag, wel nog zelf batterijen er in stoppen. 

Lekker toestel om te starten. Of 2e toestel voor de kinderen met het GeoCachen?

Het toestel is schoon gemaakt en uitvoerig getest. Fijn toestel voor als je van wandelen, fietsen, kanoën, trailrunnen, kamperen, hiken, enz houdt.

Dit toestel is compatibel met alle standaard accessoires van de huidige Garmin outdoor toestellen.

Alleen het toestel dus geen USB kabel of Carabiner clip meegeleverd. Het toestel heef een paar kleine krasjes, Niet storend en niet zichtbaar als het scherm aan staat. Vandaar wel de mooie lagere prijs.

Toestel zonder doos:

  • Garmin Oregon 600
  • Freizeitkarte Benelux geladen
  • MicroSD kaart met wandeltochten in Nederland

Alle informatie over de Garmin Oregon: https://www.gps.nl/uit_productie/garmin_oregon_600.html Hier vindt je ook alle accessoires terug die nog steeds in overvloed voor dit toestel beschikbaar zijn.

Handleiding te downloaden via https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/oregon6xx/NL-NL/GUID-92719BF4-36E1-46A4-ACAD-8396E55C13D3-homepage.html

 

3 maanden garantie