M: Garmin eTrex Touch 35

Printen
Met kaart van Europa
Verkoopprijs: € 149,00
Productomschrijving / inhoud verpakking:

 

Het populaire outdoor toestel van Garmin; de eTrex Touch 35

De eTrex Touch serie is een toestel waarmee je eigenlijk altijd goed zit. Ideaal voor de beginnende gebruiker maar ook voor als je nu de overstap maakt van een ouder toestel.

Het toestel heeft een kaart van Europa om te fietsen, wandelen geocachen, enz. Kaarten worden geupdate via Garmin Express. Het scherm is goed leesbaar in de zon. Het toestel past goed in de hand. Daarnaast is de prijs mooi.
Het toestel heeft niet de snelste processor of het grootste scherm, geen verbindingen via WIFI of andere toeters en bellen. Maar het is gewoon een goede basis GPS

Dit toestel heeft ten opzichte van de 25 wel een mogelijkheid je telefoon of een van de sensoren van Garmin te koppelen. Daarnaast heeft de Touch 35 een barometrische hoogtemeter. 

Voor de laatste update van de kaarten is een extra geheugenkaartje nodig. Wij hebben ene 8GB microSD kaartje in het toestel gestopt en de kaartupdate uitgevoerd. 

Toestel is helemaal schoon gemaakt, voorzien van de laatste updates en kaarten. Daarnaast hebben we hem getest. Wij denken dat de volgende eigenaar hier erg blij van gaat worden. 
Er zit een beschermingsfolie op het scherm geplakt. Dit had mooier gekund, maar het toestel is prima bruikbaar. Vandaar dat we het hebben laten zitten. Haal je het folie er af dan komt er een als nieuw scherm onder vandaan.

Dus een paar batterijen er in en je kunt met een werkend toestel de winkel uit.  (Wel even 4 uur van te voren een afhaalafspraak maken) Maar we sturen hem ook naar je huis als je dat liever hebt.

In de originele verpakking:

  • eTrex Touch 35
  • USB kabel

 Extra:

  • 8GB MicroSD kaart
  • Beschermfolie op het scherm

Meer informatie over dit toestel: https://www.gps.nl/wandelnavigatie/garmin_etrex_touch_35.html 

Volledige handleiding via https://www8.garmin.com/manuals/webhelp/etrextouch/NL-NL/GUID-74B0FFDF-0143-4E41-BFBB-A735DB61FCD7-homepage.html

 

3 maanden garantie