Informatiebalk
Mulhofhoeve
Rectangle

WayPoint is gestart vanuit het Twentse Notter. Twente is een schitterend gebied om te verblijven voor een vakantie. WayPoint is lid van de vereniging "ontdek de Reggestreek". Een groep recreatie ondernemers die het bezoek aan Twente als recreatief gebied wil promoten.

Bij deze ondernemers is er ruime gelegenheid om een vakantie te boeken.

Ook diverse partikuliere verhuurders hebben authentieke boerderijen te huur voor een vakantie in dit schitterend gebied. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Mulhofhoeve aan de Schapendijk (www.mulhofhoeve.nl)

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

mulhofhoeve

Midden in een rustige landelijke omgeving omringd door landerijen, houtwallen en bossen ligt de typisch Twentse vakantieboerderij Mulhofhoeve. De boerderij staat in Notter, een Twents buurtschap in de driehoek Rijssen, Wierden en Nijverdal. Het is een aantrekkelijk fiets- en wandelgebied vlak bij het riviertje de Regge waar men uitstekend genieten kan van de rust en natuur.

Ook voor de actieve mensen zijn er volop mogelijkheden in de buurt, zoals het avonturenpark in Hellendoorn, karten en paintball.

De vakantieboerderij bestaat uit een kamer, keuken, hal, toilet, douche en 3 slaapkamers geschikt voor maximaal 8 personen. Het betreft de volledige woonruimte, dus er zijn geen andere gasten op het erf.

vakantieboerderij

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW