Informatiebalk
TomTom Rider 450

Laatste wijziging: 05 Aug, 2017

Schuberth C4
banner-dmcf-2017


Leuke optie voor bij de Garmin Zumo en de TomTom Rider:
OnRoute Select 1001 motorroutes!
Klik hier voor meer informatie

OnRoute Select 1001 motorroutes

TomTom Rider 450

Nu tijdelijk inclusief
OnRoute Select 1001 motorroutes!

TomTom Rider 450 Worldwide

Bij ons: € 379,-
blauw-gif

TomTom Rider 450 Premium Pack
(incl. autosteun, opberghoes, anti-diefstaloplossing)

Bij ons: € 479,-
blauw-gif

Exclusief bij WayPoint

Nu GRATIS bij de TomTom Rider 450:

De TomTom Rider Essential kit twv € 24,95

2

[Omschrijving] [In de doos] [Pakketprijzen] [Accessoires] [Specificaties]

TomTom Rider 450De TomTom Rider 450: ontdek je volgende avontuur

Vind de spannendste nieuwe routes voor je reizen met de nieuwe TomTom Rider 450. Door ruig met slim te combineren, kun je met een paar tikken op het scherm van je motornavigatie je eigen aanpassingen maken en nieuwe adembenemende wegen ontdekken.

Ontdek

 • Kronkelroutes: vind de spannendste kronkelende wegen en vermijd saaie rechte routes.
 • Heuvelachtige routes: blijf op zeeniveau of trek de heuvels in.
 • Rondrit plannen: laat je TomTom Rider automatisch een andere route terug vanaf je bestemming ontdekken.
 • NIEUW - Routes en tussenstops: ga op weg met de beste aanbevolen routes die vooraf zijn geladen op je motornavigatie.

Veel plezier

 • NIEUW - Slim scherm: dit gevoelige touchscreen kan op het gebruik van lichte of zware handschoenen worden ingesteld.
 • Lifetime Wereldkaarten*: installeer en update wereldkaarten zonder extra kosten gedurende de levensduur van je motornavigatie.
 • Lifetime TomTom Traffic**: krijg slimme routes waarmee je realtime verkeer vermijdt gedurende de levensduur van je motornavigatie.
 • Lifetime Flitsers***: Meldingen waarschuwen je voor flitsers op je route.
 • NIEUW - Waarschuwingen voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen: dankzij waarschuwingen voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen weet je wanneer je voorzichtig moet rijden.
 • Weersbestendig ontwerp: weers- en spatbestendig ontwerp met IPX7-classificatie.
 • Staande weergave: draai naar de staande weergave om meer bochten op je route te zien.
 • Zicht bij zonlicht: gebruik verschillende kleuropties voor verschillende tijdstippen.
 • Ritstatistieken: zie hoe ver, hoe snel en hoelang je hebt gereden.
 • Volledig interactief scherm: zoom gemakkelijk in en uit met je vingers.

Verbind

 • MyDrive-routeplanning voor motornavigatie: gebruik de MyDrive-website om je eigen spannende ritten samen te stellen en synchroniseer die dan direct naar je systeem.
 • Bestanden delen via Bluetooth®: deel je route met andere motorrijders via Bluetooth®.
 • Handsfree bellen: bel zonder je smartphone uit je zak te halen.
 • Gratis slimme routeplanning met Tyre Pro®: plan een rit met Tyre Pro® vˇˇr je van huis vertrekt.
 • Ondersteuning voor tracks: upload tracks (GPXbestanden) en de TomTom Rider laat je zien hoe je moet rijden.
 • SD-kaartsleuf: sla je route op een SD-kaart op en deel de route met je vrienden.

*Download ieder jaar vier of meer volledige updates voor een ge´nstalleerde kaart gedurende de levensduur van je product. Je hebt een computer met internetaansluiting en een MyTomTom-account nodig
om nieuwe kaarten en updates te downloaden. Meer info op tomtom.com/lifetime.
** Ontvang TomTom Traffic gedurende de levensduur van je product. Meer info op tomtom.com/lifetime. Smartphone Connected: ontvang TomTom Traffic via je smartphone met een Bluetooth®-
verbinding. Je smartphone moet compatibel zijn en je hebt een data-abonnement nodig. Hieraan kunnen extra kosten zijn verbonden. Ga naar tomtom.com/connect voor meer informatie.
*** Ontvang flitserupdates gedurende de levensduur van je product. Meer info op tomtom.com/lifetime.

TomTom Rider 450

Kronkelroutes

Vind de spannendste kronkelende wegen en vermijd saaie rechte routes. Kies hoe uitdagend de weg moet zijn en onze motornavigatie zoekt de beste route voor je uit. Je kunt kiezen uit drie verschillende kronkelniveaus: laag, gemiddeld en hoog. De TomTom Rider 450 helpt je superspannende routes te ontdekken die speciaal voor jou zijn gecreŰerd.

TomTom Rider 450

Heuvelachtige routes

Blijf op zeeniveau of trek de heuvels in. Kies gemakkelijk het aantal stijgingen en dalingen tijdens je rit zodat je je onderweg prettig blijft voelen. Je kunt kiezen uit drie verschillende niveaus aan hellingen: laag, gemiddeld en hoog. Nu is het aan jou om te gaan klimmen. Hoe hoog durf je te gaan?

TomTom Rider 450

Rondrit plannen

Laat je TomTom Rider 450 automatisch een andere route terug vanaf je bestemming ontdekken. Kies gewoon de bestemming, dan zorgt de TomTom Rider 450 ervoor dat de heenreis verschilt van de terugreis en je op de terugweg een nieuwe route rijdt.

TomTom Rider 450

Slim scherm

Het handschoenvriendelijke touchscreen biedt nieuwe gevoeligheidsniveaus. Het slimme scherm van de TomTom Rider 450 kan worden ingesteld voor gebruik met lichte of zware handschoenen, al naar gelang welke kleding je draagt. Zelfs in de regen reageert dit scherm sneller en nauwkeuriger op aanrakingen, waardoor jij je kunt blijven concentreren op de rit.

TomTom Rider 450

Routes en tussenstops

Ga op weg met de beste aanbevolen routes die vooraf zijn geladen op je motornavigatie. Deze zijn gekoppeld met Lifetime Wereldkaarten, LIVE Services Traffic en Flitsers zodat jij je kunt blijven concentreren op de weg. Tijd voor een tussenstop? Tik op het scherm om hotels, restaurants en meer in de buurt te vinden. Je hebt de techniek, maar heb je ook een avontuurlijke instelling?

TomTom Rider 450

Lifetime Wereldkaarten

Kies je volgende spannende wegavontuur waar je maar wilt. Of je nu naar het noorden of het zuiden rijdt: je kunt beschikbare regionale kaarten installeren en updaten zonder extra kosten gedurende de levensduur van je motornavigatie. Met de nieuwste kaarten van TomTom krijg je altijd de beste rijervaring. Je hoeft alleen maar je TomTom Rider 450 te updaten via je computer1.

TomTom Rider 450

Waarschuwingen voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen

Dankzij waarschuwingen voor verkeersonveilige situaties en opstoppingen weet je wanneer je voorzichtig moet rijden. Voorkom plotseling remmen en te snel rijden op gevaarlijke wegen door op de hoogte te blijven, zodat je met vertrouwen kunt rijden.

TomTom Rider 450

MyDrive-routeplanning

Gebruik MyDrive online om spannende ritten samen te stellen en synchroniseer die dan naar je systeem. Of upload eenvoudig routes die je online hebt gevonden naar je TomTom Rider 450. Dankzij de vele vooraf geplande spannende ritten die online beschikbaar zijn, is je Rider de perfecte manier om de wereld te verkennen.

TomTom Rider 450

Bestanden delen via Bluetooth®

Deel je route via Bluetooth® met andere motorrijders, voordat je op pad gaat of terwijl je onderweg bent, zodat je iedereen op de goede weg houdt. Je kunt je routes in GPX-indeling overdragen via Bluetooth®. 1

TomTom Rider 450

Handsfree bellen

Bel zonder je smartphone uit je zak te halen. Je kunt de TomTom Rider 450 -motornavigatie via Bluetooth® verbinden met je telefoon, zodat je op de motor handsfree kunt bellen. 1

TomTom Rider 450

Weersbestendig ontwerp

Het robuuste ontwerp maakt de TomTom Rider 450 weers- en spatbestendig (IPX7 -norm), zodat je onder alle weersomstandigheden kunt rijden. Zelfs als het touchscreen nat is, blijft de bediening nauwkeurig zodat je altijd de controle behoudt.

TomTom Rider 450

Staande weergave

Draai naar de staande weergave om meer van de route te zien, zodat je je kunt voorbereiden op de volgende bocht. Met de innovatieve roterende houder van deze motornavigatie kun je heel eenvoudig wisselen tussen de liggende en staande weergave. Vervolgens kun je snel meer kaartdetails zien voor wat nog gaat komen.

TomTom Rider 450

Gratis slimme routeplanning met Tyre Pro®

Plan een rit met Tyre Pro®, de interactieve software waarmee je routes samenstelt op je pc en naar je motornavigatie verzendt. En als je weer thuis bent, kun je je vastgelegde tracks exporteren van je systeem naar Tyre Pro®, zodat je ze kunt delen met je vrienden.

 

 

[Top]

In de doos: Rider 450

 • TomTom Rider 450 Worldwide
 • Motordock en accukabel voor motor
 • Veilige RAM-mount bevestiging
 • USB kabel
 • Documentatie

In de doos: Rider 450 Premium Pack

 • TomTom Rider 450 Worldwide
 • Motordock en accukabel voor motor
 • Veilige RAM-mount bevestiging
 • Automontagekit
 • Antidiefstaloplossing
 • Beschermtas
 • USB kabel
 • Documentatie

[Top]

Pakketprijzen

Bij de TomTom Rider 450 worden alle materialen meegeleverd om hem op een motor te kunnen monteren. Er wordt een standaard RAM-mount met korte knijper meegeleverd en een zo universeel mogelijke bevestiging. Toch zal dit voor een hele grote groep motoren niet de meest ideale oplossing zijn. In overleg met onze adviseurs zullen we bij WayPoint de voor jouw situatie meest geschikte RAM-mount uitzoeken en deze zonder meerkosten meeleveren. Daarnaast hebben we diverse motorspecifieke oplossingen die we voor een bundelprijs kunnen leveren. Hierna volgen enkele voorbeelden. Voor een compleet overzicht klik hier.

FJR1300 motorsteun

vstrom_175

balhoofdsteun_175

Yamaha FJR1300 steun

Bundelprijs: € 60,-

Suzuki Vstrom steun

Bundelprijs: € 80,-

Balhoofdsteun

Bundelprijs vanaf: € 104,-

r1200gs_175

ST2steun_175

rt1200_175

BMW R1200GS <2008 steun

Bundelprijs: € 85,-

Stuursteun

Bundelprijs vanaf: € 118,-

BMW R1200RT steun

Bundelprijs vanaf: € 25,-

LET OP! Standaard wordt er bij de TomTom Rider 450 niets meegeleverd om het geluid van de aanwijzingen in de helm te krijgen. TomTom gaat ervan uit dat er een Bluetooth helm wordt gebruikt. Wij hebben diverse andere mogelijkheden. Nu volgen een paar voorbeelden, voor een compleet overzicht met bundelprijzen, klik hier

Scala Rider Smartpack

Scala Rider Freecom

Sena SMH5

Scala Rider Smartpack

Bundelprijs: € 249,-

Ook als duoset verkrijgbaar

Scala Rider Freecom 1

Bundelprijs: € 110,-

 

Sena SMH5 solo

Bundelprijs: € 109,-

Ook als dualset en FM-set verkrijgbaar

Sena 10S

UClear AMP Plus

Schuberth SC1

Sena 10S solo

Bundelprijs: € 199,-

Ook als dualset en ultra platte set (10R) verkrijgbaar

UClear AMP Plus solo

Bundelprijs: € 214,95

Ook als dualset verkrijgbaar

Schuberth SC1 standaard

Bundelprijs: € 179,-

Ook als advanced versie verkrijgbaar

[Top]

Accessoires

Draagtas TomTom Rider

Draagtas TomTom Rider 4x0
 

winkelwagentjeBij ons € 20,-

TomTom Rider 4x0 Car Mount

TomTom Rider 4x0 Car Mount
 

winkelwagentjeBij ons € 59,95

TomTom Rider 4x0 bundel pak Car Mount en draagtas

TomTom Rider 4x0 bundel pak Car Mount en draagtas

winkelwagentjeBij ons € 69,95

TomTom Rider 4x0 anti-diefstal steun

TomTom Rider 4x0
anti-diefstal steun

winkelwagentjeBij ons € 79,95

TomTom Rider 4x0 motordock

TomTom Rider 4x0 motordock
 

winkelwagentjeBij ons € 59,95

TomTom Rider 4x0 motorvoedingskabel

TomTom Rider 4x0
motorvoedingskabel

winkelwagentjeBij ons € 14,95

TomTom Rider 4x0 motordock en RAM-mount

TomTom Rider 4x0
motordock en RAM-mount

winkelwagentjeBij ons € 99,95

 

[Top]

Specificaties

Batterij

 • Gebruiksduur van de batterij: tot wel zes uur autonome gebruiksduur

Connectiviteit

 • Bluetooth-audio: Ja, voor handsfree bellen, gesproken instructies via headset (ondersteunt HS- en HFP-profiel)
 • Smartphone Connected: TomTom Traffic, TomTom Flitsers, MyDrive en QuickGPSFix via Bluetooth® op je smartphone
 • USB: Micro-USB-poort en USB-kabel 2.0

Afmetingen

 • Afmetingen (B x H x D): 136,8 x 88,4 x 30,5
 • Gewicht: 280 gram

Geheugen

 • Intern geheugen: 16 GB
 • SD-sleuf: Micro-SD

Houder

 • Houder voor op de motor: RAM-montagekit - past op vrijwel alle motoren. WayPoint heeft daarnaast nog allerlei optionele montagesteunen.

Scherm

 • Type scherm: Capacitief, handschoenvriendelijk, in zonlicht leesbaar scherm
 • Schermafmeting: Touchscreen van 11 cm (4,3 inch)
 • Schermresolutie: 480 x 272 pixels

Overig

 • Waterbestendig: (IPX7) - beschermt tegen alle weersomstandigheden

[Top]


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW