Informatiebalk
Huisbezoek
Rectangle

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

GPS shop bij u thuis of op de zaak

Vanwege enorme drukte hebben we deze service tijdelijk gestopt.

We begrijpen heel goed dat we, werkend vanuit het Twentse Notter, niet voor iedereen 'naast de deur' zitten. En toch willen we ook klanten die deze afstand als bezwaarlijk ervaren graag van dienst zijn. Natuurlijk kunnen we de toestellen ook per post naar u verzenden maar we geven graag even wat uitleg zodat u er direct mee aan de slag kunt en niet avonden op de handleiding hoeft te puzzelen.

En dus komen we, tegen geringe kosten*, graag bij u thuis of op de zaak! Dat kan overigens zowel overdag als 's avonds!

Belt u ons voor het maken van een afspraak, in de regel lukt dat nog dezelfde week.

Bij deze service gaan we er overigens van uit dat u al besloten heeft tot aanschaf van een navigatiesysteem**, maar graag nog nadere uitleg wilt of de verschillende toestellen met elkaar wilt kunnen vergelijken.

Vanzelfsprekend hebben wij uw nieuwe toestel al bij ons; u kunt vanuit uw woonkamer met uw PIN-pas of VISA-kaart betalen. Desgewenst installeren we vervolgens zelfs de software op uw PC. Ook motor-montage kunnen we vaak ter plekke regelen.

Overigens zult u merken dat we een interessant en boeiend verhaal te vertellen hebben, bovendien met enthousiasme gebracht. We geven u dan ook ter overwegingen om vrienden, familie en buren uit te nodigen de presentatie (die meestal ongeveer een uur duurt) bij te wonen***.

*: de kosten van onze thuisservice bedragen €50 indien binnen een straal van 100km. rond Notter, in overleg indien daarbuiten. Ook buiten Nederland is mogelijk; tarief in overleg.

**: deze service geldt voor alle navigatiesystemen die routes kunnen berekenen. GPS-V, Streetpilot III/2610/2650, GPSMap 196, NavTalk GSM, iQue 3600.

*** Bij gelijktijdige aanschaf van drie toestellen of meer brengen wij geen kosten voor het huisbezoek in rekening.

Presentatie voor clubs en verenigingen

Op verzoek verzorgen wij ook graag presentaties voor groepen. Denk bijvoorbeeld aan de motorclub of cabrio-vereniging. Vooral het najaar- en winterseizoen leent zich daar uitstekend voor; immers een leuke gelegenheid om elkaar, ook buiten het rij-seizoen, te ontmoeten. Vaak is er wel iemand binnen de club met ervaring met de streetpilot; zou leuk zijn als hij of zij daar dan iets over wil vertellen. Het verzorgen van deze presentatie is uiteraard kostenloos en is beslist geen verkooppraatje maar een presentatie waarin de mogelijkheden en eventuele onmogelijkheden van hedendaagse navigatiesystemen uit wordt gelegd. Indien gewenst kunnen wij ook kort uitwijden over communicatie-systemen.
Lees verder....

 


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW