Informatiebalk
Diversen
Rectangle

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

Naast GPS toestellen met bijbehorende producten heeft WayPoint ook een aantal andere interessante producten en merken in het assortiment opgenomen. In eerste instantie misschien niet heel logisch. Wanneer je verder kijkt, blijkt toch dat deze artikelen toch heel goed bij ons passen.

Klik op onderstaande afbeeldingen voor meer informatie.

imgwolfcamper_200

Wolf Camper Outdoorproducten

In de eerste plaats vanwege de herkenbaarheid, maar ook vanwege het draagcomfort dragen wij in onze winkels kleding van het Deense merk Wolf Camper. We kregen hierover zoveel vragen dat we besloten hebben om de produkten van Wolf Camper in ons assortiment op te nemen. Heeft niets met GPS te maken maar wel met een goede uitrusting waar u op kunt vertrouwen.

Wolf Camper biedt bescherming en comfort in alle mogelijke omstandigheden en omgevingen. Wolf Camper kleding en tenten zijn al jarenlang erg populair niet alleen bij outdoor enthousiastelingen, maar ook bij motorrijders.
Lees verder
 

ledlenser_200

LED Lenser zak- en hoofdlampen

Vanaf oktober 2010 heeft WayPoint de LED Lenser zaklampen in het assortiment opgenomen. Net als voor GPS-toestellen geldt ook voor zaklampen dat er grote verschillen Wozitten in prijs en kwaliteit. WayPoint probeert producten te verkopen met een bepaald kwaliteitsniveau. Uiteraard is de prijs belangrijk, maar kwaliteit staat voorop. 

Momenteel is LED Lenser een van de vooruitstrevende leveranciers van LED verlichting. De producten die door dit bedrijf ontwikkeld en geproduceerd worden, passen dus uitstekend in het assortiment van WayPoint.
Lees verder
 

ContourGPS_200

Action Cams

De meeste motorrijders weten WayPoint wel te vinden voor de aanschaf van navigatie- en communicatieapparatuur. De laatste tijd kregen we echter steeds vaker de vraag of we ook videoapparatuur verkopen voor op de motor. Tot voor kort was het antwoord nee, maar tegenwoordig is het aanbod van deze apparatuur steeds groter geworden en ze we ons hier ook in gaan verdiepen.
Lees verder
 

geocaching-80gpswijzer2_80

GPS boeken

We hebben ook een aantal interessante boeken opgenomen, zodat je je als GSP gebruiker of potentiŽle gebruiker goed kan informeren over de mogelijkheden van GPS toestellen.
Lees verder
 

schuberth-c3_200

Motorhelmen

Wat nu? Helmen bij WayPoint? Ja, de Schuberth helmen en de n-com helmen van Nolan zijn ook bij WayPoint verkrijgbaar. Niet dat WayPoint nu allerlei motor accessoires gaat verkopen, maar we verkopen wel communicatiesystemen van door ons geselecteerde merken. Het SRCS systeem van Schutberth en het n-com systeem van Nolan horen daar zeker bij. Wanneer u al een Schuberth Concept, C2 of C3 helm, of een n-com geschikte helm van Nolan heeft, dan kunt u bij ons terecht voor de intercom connecties, al dan niet via Bluetooth maar ook wanneer u aan een compleet nieuwe helm toe bent kunnen wij u van dienst zijn.
Lees verder
 


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW