Voor 12.00 uur besteld, vandaag in huis*      Gratis verzenden vanaf € 100,-      Al 18 jaar dť specialist       7 echte winkels!   Webshop Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

gps.nl

banner_camper_truck

Bel ons: 088-0226900

TomTom Go Camper

TomTom Go Camper

 € 399,95   
bestelbalk

Verwacht leverbaar: medio mei

Wil je een e-mail ontvangen zodra de TomTom Go Camper leverbaar is? Stuur dan een e-mail naar de vestiging van je keuze. Stuur je e-mail naar Notter, Moordrecht, Vessem, Leek, Heerhugowaard, Hilversum of Venray.

Omschrijving

  • Updates via Wi-Fi, geen computer nodig
  • Specifieke routes voor camper en caravan
  • Specifieke Nuttige Plaatsen voor camper en caravan
  • Ontdek, personaliseer en geniet van je reis met MyDrive & TomTom Road Trips
  • Lifetime* Maps (wereld), TomTom Traffic en Services.
  • 6 inch (15 cm) capacitief touchscreen

Maak kennis met de TomTom Go Camper, Don't worry be happy

Reis zorgeloos, wetende dat je op de beste weg voor jouw camper of caravan rijdt, terwijl je ook nog het verkeer ontwijkt.Plan je route en voeg gedetailleerde Nuttige Camper Plaatsen toe tijdens je rit. Verbind je telefoon om gesprekken te kunnen voeren en je berichtjes voor te laten lezen. Update de kaarten en software via Wi-Fi®. Kampeer zorgeloos met de nieuwe TomTom GO Camper.

De TomTom Camper bevat Lifetime* Camper- en Caravan World-kaarten, die verzekeren dat je op de weg rijdt die past bij je voertuigtype, -grootte, -gewicht en -snelheid. Daarnaast zijn er exclusieve op campers gerichte POI's van partners als ADAC en ANWB geÔntegreerd, waardoor je kampeerplekken en campings op je route kan vinden. Het plannen van je vakantie is nu nog leuker gemaakt met TomTom's platform, TomTom Road Trips. Hiermee kun je je avonturen in de bergen, op kustwegen en in bossen zelf samenstellen. Daarnaast kun je bestemmingen die op je smartphone staan toevoegen via TomTom MyDrive.

Waarschuwingen vooraf op de TomTom GO Camper laten bestuurders weten wanneer zij een vaste, mobiele of normale flitser naderen en herinneren hen aan de snelheidslimiet.

*Lifetime betekent de nuttige levensduur van het systeem, d.w.z. de periode waarin TomTom je systeem ondersteunt in de vorm van updates, services, content of accessoires. De levensduur van een systeem is beŽindigd wanneer geen van de bovengenoemde onderdelen meer beschikbaar is. Je hebt een pc met internetaansluiting en een MyTomTom-account nodig om nieuwe kaarten en updates te downloaden.

Laatste wijziging: 03 May, 2018
Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW

BetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenBetaalmogelijkhedenpaypal-40px