Informatiebalk
5e locatie
Rectangle

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

Heerhugowaar?

Juist ja, Heerhugowaard dat is de plek voor al weer de vijfde locatie van WayPoint, de specialist in vrijetijdsnavigatie. 2010 is voor WayPoint het jaar dat we 10 jaar bestaan, maar voor onze klanten het jaar dat we naar ze toe komen! Na de opening in het noorden van het land, in Leek, is kort daarop Heerhugowaard 'in the picture' gekomen. Heerhugowaard ligt in Noord-Holland en is vanuit de hele provincie goed te bereiken.

In navolging van het toegepaste concept in Leek, waar we onder een dak zitten met Motoport Leek, hebben we in Heerhugowaard de handen in een geslagen met Vittorio Fietsen. Niet 'zo maar' een fietsenwinkel maar een echte fietsenmaker waar elke fiets maatwerk is en volledig in eigen werkplaats gemaakt wordt.

WayPoint gaat uiteraard het hele assortiment voeren in Heerhugowaard, dus naast de fietsers, zijn de wandelaars, motorrijders en ieder ander die op zoek is naar een navigatiesysteem van harte welkom.

Vanaf medio juni 2010 zijn er dus 5 winkels voor duidelijke demonstratie en advies voor "vrijetijdsnavigatie" Maar méér dan alleen een winkel. Zo is WayPoint ondermeer de ontwikkelaar van de OnRoute producten voor wandelen, fietsen en motorrijden.

WayPoint: als de ROUTE het doel is!

heerhugowaard_in_vogelvlucht

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW