Informatiebalk
4e locatie
Rectangle

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

"het leek Notter wel leuk om in Leek te gaan zitten"

Al ruim 10 jaar is WayPoint d specialist in vrijetijdsnavigatie. ooit begonnen aan de keukentafel, inmiddels 25 man en vrouw sterk. Voor velen misschien nog wel bekender onder de naam "Notter". Zeker voor onze klanten uit het Noorden.

In de afgelopen jaren hebben we naast Notter ook vestigingen geopend in Moordrecht (bij Gouda) en Vessem (bij Eindhoven). Vooral de "Noorderlingen" moesten echter nog steeds een flinke afstand afleggen. Voor hen is er goed nieuws: vanaf 10 maart 2010 (het jaar dat we bovendien ons 10-jarig bestaan vieren!) opent WayPoint haar vierde vestiging en zijn we ook in het noorden te vinden. Om precies te zijn in Leek (nabij Groningen) waar we onder n dak gaan met de eveneens befaamde vestiging van MotoPort Leek. Dat gaat gezellig druk worden daar!

Nu dus vier winkels voor duidelijke demonstratie en advies over "vrijetijdsnavigatie". Maar mr dan alleen een winkel. Zo is WayPoint ondermeer de ontwikkelaar van de OnRoute producten voor wandelen, fietsen en motorrijden. Ook levert WayPoint adviesdiensten aan de toeristische sector en overheid.

Maar ook n aanschaf van een toestel ben je nog niet van ons af: denk aan cursussen (zelfs cursusreizen!), ons zeer actieve gps-forum, evenementen en het downloaden van kant en klare routes!

WayPoint: als de ROUTE het doel is!

leek

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW