Informatiebalk
3e locatie
Rectangle

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

Waypoint goes South!

Goed nieuws voor onze vele klanten uit 'het  Zuiden': WayPoint heeft sinds 2 mei 2008 een derde vestiging; in Vessem, nabij  Eindhoven.

Door onze vestiging in Moordrecht hebben we gemerkt  dat onze klanten het toch erg op prijs stellen WayPoint ook wat 'dichter bij  huis' te hebben. En ook al investeerden we fors in uitbreiding van de  hoofdvestiging in Notter: we weten dat vooral de rit vanuit het Zuiden  behoorlijk tijdrovend kan zijn. Vandaar dat we zijn gaan zoeken naar een goede  plek voor een derde locatie. het werd  Vessem. Deze nieuwe winkel zit op de Jan Smuldersstraat. Veel ruimte  voor onze plannen, en lekker makkelijk parkeren. Dat is handig, want veel van  onze klanten komen uit de regio. Een prachtig pand in een leuk klein dorp; bovendien in een prachtige  omgeving. Op een paar honderd meter afstand beginnen de bossen al waardoor  Vessem omringd is. Echt een plek waar een specialist in Vrijetijdsnavigatie zich  thuisvoelt!

Waypoint Zuid gaat, net als Waypoint West in  Moordrecht, het volledige assortiment voeren. Ook zullen we deze vestiging inzetten als  cursuslocatie. Voor montage en service is echter (nog) geen plek: daarvoor ben je nog  steeds van harte welkom in Notter.

Jeroen is de vestigingsmanager

winkel_vessem

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW