Informatiebalk
2e locatie
Rectangle

Laatste wijziging: 30 Jun, 2017

'Notter' heeft een tweede locatie in Moordrecht

Dat Notter dè leverancier voor mobiele GPS in de Benelux is blijkt wel uit het feit dat onze klant GEMIDDELD 150 km enkele reis aflegt om een GPS aan te schaffen.
We zien dit natuurlijk als een groot compliment, maar begrijpen ook dat het voor velen fijn zou zijn als we wat dichterbij zouden zitten.

Om ons serviceniveau verder te verhogen hebben we gezocht naar een geschikte tweede locatie in het westen van Nederland.

We hebben daar heel veel panden bekeken, geschikte panden liepen vaak uit op problemen met de gemeente vanwege de bestemming, of we kwamen er uiteindelijk met de eigenaar niet uit.
Na nogmaals veel panden te hebben bekeken hebben we uiteindelijk onze keus laten vallen op een pand in Moordrecht .

Het pand (momenteel een apotheek) en de mogelijkheden zijn niet helemaal zoals we oorspronkelijk voor ogen hadden, maar uiteindelijk heel goed bruikbaar. We zochten naar een kopie van onze vestiging in Notter, maar dat hebben we niet kunnen vinden of het was niet te koop.

De apotheek komt uiterlijk 10 december 2005 beschikbaar en dan starten we met de interne verbouwing. De streefdatum voor de in gebruikname  is 22 februari 2006.

De GPS coordinaten van de nieuwe vestiging zijn: N51 59.156' E4 40.159'

 


Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW